FACEBOOK
FACEBOOK
Виж видеата
Виж снимките

11 чисто нови BMW Серия 5 от 1994 г. зарязани в Благоевград (ГАЛЕРИЯ)

За презентацията е нужен JavaScript.

Такова нещо не може да се види всеки ден. На находка в стил Саудитска арабия са се натъкнали от Център за борба с ръждата в Благоевград – 11 чисто нови „петици“ на BMW от 1994 г., зарязани в склад край града.

Колите никога не са били регистрирани. Те са модели 520i и 525i, основно седани в черен и червен цвят, плюс едно комби. От снимките, разпространени на фейсбук страницата на Центъра за борба с ръждата, се вижда, че баварците са още с найлоните по седалките и производствените документи.

В коментарите под качените снимки, потребители твърдят, че колите са били внесени за първия рент-а-кар в България. Твърди се още, че дилърът на BMW, който е доставил машините, се е грижил редовно да сменя течностите в двигателя. Хората коментират, че се очаква да бъдат продадени на търг за по 15 000 евро всяка, но евентуалните купувачи биха имали проблем с регистрирането им в КАТ. Причината е, че са чисто нови, т.е. не са били регистрирани досега, но не отговарят на съвременните еко стандарти. Според коментаторите в социалната мрежа единственият вариант е да се регистрират в Германия и след това да бъдат върнати обратно тук. Въпреки това хора заявяват готовност да ги купят всичките наведнъж.

Снимки: Център за борба с ръждата

(Visited 27 382 times, 1 visits today)

3 коментара

 • Уточнение каза:

  Тия коли би трябвало да се намират в хале в ЗМК.Те бяха блокирани като гаранция по един кредит. А цената им днес наистина е 15000 лева. За всички!

 • Борис каза:

  Тия коли ако се обяват на търговете в Европа ще се продадат по скъпо отколкото са стрували като нови през 1994.

 • Алеск каза:

  Дали ще се могат да се продадат
  Защото искам да си взема едно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *