Range Rover прави двуврато купе

Land Rover обявява въвеждането на първото в света пълноразмерно луксозно SUV купе. Новият Range Rover SV Купе ще бъде впечатляващо и желано допълнение към портфолиото на Range Rover със съблазнителен дизайн на каросерията и забележително изтънчен интериор.

SV Купе е тържество на кръвната линия Range Rover с впечатляващ силует с две врати, напомнящ за уникалното му наследство – Range Rover стартира като автомобил с две врати през 1970 г. – като същевременно е напълно модерен и съвременен.

Снимката на интериора, представена днес, илюстрира традиционните умения, съчетани със свръхмодерни технологии, използвани в цялото купе за изтънчен ефект. Зашеметяващ на външен вид, великолепен на допир, той е светло, съвременно пространство, където вниманието към детайла е на първо място.

Land Rover Design и Special Vehicle Operations създадоха Range Rover SV Купе, който ще бъде ръчно сглобяван в техническия център на SV в Ритън-на-Дънсмор в Уоруикшир, Великобритания. Производството ще бъде ограничено до не повече от 999 автомобила за дистрибуция в цял свят.

Джон Едуардс, Изпълнителен директор на Land Rover SpecialOperations, каза:„LandRover създаде сектора на луксозните SUV автомобили с Range Rover преди почти 50 години. Лансирайки новия Range Rover SV Купе, ние ще предложим на клиентите си привлекателна комбинация от несравним лукс и изключителност. Представянето на този специален автомобил на Автомобилния салон в Женева през март в годината, в която LandRover отбелязва своята 70-та годишнина, ще бъде определящ момент за Land Rover, портфолиото на Range Rover и SpecialVehicleOperations.“

Снимки: Land Rover

(Visited 96 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *