Opel празнува 125 г. с масов тест драйв у нас

Opel празнува 125-годишнината си с тест драйв на най-новите си модели и изложба на няколко класики от близкото минало – Manta A, Commodore и Kapitan.

Празненството е на ВИП паркинга на София Ринг Мол, като започва в 11 часа и продължава до 17 часа днес. Специално за него бе изградена огромна шатра, която носи логото и мотото на годишнината – Forever Forward since 1899, т.е. Завинаги напред от 1899 г.

Посетителите ще могат да разгледат изложба с архивни снимки от историята на марката, да се докоснат до легендарните модели и да покарат най-новите експонати Corsa A и Corsa B, лансирани в България само преди няколко месеца.

За настроението на гостите се грижат барманът Павел Памукчиев от Travel Coctails, който ще ви направи ароматно и вкусно кафе или освежаващ безалкохолен коктейл с оригиналните имена Corsapolitan, Astra Colada или Mokka Tonic, като препратка към моделите на Opel.

За ритъма на партито се грижи DJ FOOTCH, който подбра специален микс от музика, която да създаде приятно изживяване и емоция по време на ивента.

 

Снимки: Тони Тончев

(Visited 1 266 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *