Moto Expo се завръща след 2 г. Covid пауза

Moto Expo се завръща след двугодишно прекъсване заради пандемията. То ще се състои от 15 до 19 април отново в зала Асикс Арена (бивша Фестивална).

Организатори са Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор –  “Експо Тим” ООД.

В Moto Expo 2022 ще присъстват изложители, представляващи у нас всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди. Те ще окупират общата изложбена площ в централната зала от 2200 кв. м. Там ще бъдат всички вносители на мотоциклети в България. Централното и горно фоайе са с обща площ от общо 250 кв.м. Тя ще бъде заета от Фирми за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване.

Само в основната зала ще има 14 основни изложители, но те ще представят машини от почти всички марки на големите световни производители. Така в зала Асикс Арена ще видим най-новите модели на APRILIA, ATX MOTO, BMW, BRIXTON, BRP: CAN-AM, CFMOTO, EVINRUDE, GAS GAS, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, INDIAN Motorcycle, KAWASAKI, KTM, LYNX, MOTO GUZZI, PEUGEOT, PIAGGIO, POLARIS, ROYAL ENFIELD, RIEJU, SUR-RON, SEA-DOO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA и др. Повече от експонатите ще бъдат премиерни за България, тъй като бяха представени на най-големия мотосалон EICMA в Милано в началото на ноември 2021 г. Ще има изложени и изцяло електрически мотоциклети и скутери.

Снимки: Мото Expo, Йордан Йочев

(Visited 1 296 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.