MINI Cabrio става мобилен ресторант срещу 2000 евро (ВИДЕО)

Специалният пакет се предлага серийно за модела

MINI Cabrio вече може да бъде превърнато в мобилен щанд за т. нар. стрийт-продажба с новия пакет оборудване John Cooker Works. MINI Cabrio (тест на модела виж ТУК) се оборудва с повърхност за продажба и приготвяне на храна от масивен дъб. Тя включва индукционен котлон с интегриран аспиратор. В багажника на MINI Cabrio с вместимост 160-215 л е разположена необходимата хладилна техника. Захранването с електроенергия е поверено на високоволтова Natural Food Nanotechnology батерия, която се зарежда по време на движение от серийната регенерация на спирачната енергия. Хранителните отпадъци допълнително се използват от системата на батерията, за да захранват устойчиво уникалното превозно средство.

При отворен покрив масивната дървена плоча от устойчиво дъбово дърво се вписва в контурите на интериора и въпреки олекотената си конструкция предлага стабилна опора за храните и напитките. Пакетът отговаря на всички изисквания за хранителни стоки и може да бъде ползван както за топли, така и за студени храни. Клиентите, избиращи пакета, ще се възползват от изключително гъвкаво превозно средство за предлагане на храна от разнороден вид, предлагайки суши, сладолед или фрешове.

За инсталирането на пакета MINI John Cooker Works е необходимо само сгъване на седалката на водача. Така се образува пространство за съхранение на продукти и кухненски принадлежности под плочата от масивно дърво. Ако времето изненадващо се развали, мекият сгъваем покрив може да бъде затворен за 18 сек. по време на готвене.

Независимо дали става дума за стартъпи, които искат да приготвят своите кулинарни шедьоври пред очите на клиентите си, или за собственици на павилиони за храна, които се нуждаят от просторна площ за храните – допълненото с пакета John Cooker Works MINI Cabrio предлага множество възможности.

Въвеждащата цена е 1959 евро, като пакетът може да бъде поръчан веднага при подбрани дилъри на MINI.

„Отличителната визия на автомобил за продажба на храна на улицата се осигурява от ярко лакираните корпуси на външните огледала с вътрешно осветление и страничните капаци в цвят Citrus Yellow. Използвахме придобитото ноу-хау от MINI Yours програмата за персонализиране“, казва Там Бри от дизайнерския екип на MINI.

„Бизнесът с уличната търговия на храна е страхотно допълнение към наложилите се ресторанти и предлага на своите клиенти разнообразие. Често тези подвижни павилиони са с прекалено големи размери за центровете на градовете. С MINI Cabrio търговците на т.нар. стрийт-храна могат да я доставят директно на клиентите, дори по време на фестивали“, казва Хари Чин от подразделението MINI бизнес иновации.

Пакетът аксесоари John Cooker Works се вписва в поредицата пакети оборудване Salt, Pepper и Chili за MINI, които обаче се монтират само в завода.

Снимки и видео: MINI

(Visited 294 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.