Lexus откри луксозна ложа на летището в Брюксел

Lexus откри луксозна ложа на летището в Брюксел. LOUNGE by Lexus бележи по-нататъшното разширяване на Lexus отвъд света на премиум автомобилите – като световна, луксозна, лайфстайл марка.

Гостите на салона разполагат с множество удобства, които да направят тяхното посещение комфортно, спокойно и приятно заедно с възможността да се потопят в света на Lexus. На площ от 700 кв.м. LOUNGE by Lexus разполага с 175 седящи места за гости. Пространството е разделено на зони с различна атмосфера и характеристики, включващи централен бар, зони за седене и пространство, идеално за тези, които трябва да работят, докато са в движение.

LOUNGE by Lexus не е конвенционален автосалон, той отива отвъд темата за автомобилите, за да даде възможност на посетителите да изследват Lexus и да откриват множество начини, по които марката създава изумителни преживявания.

Пространството предлага всичко, което пътниците биха очаквали, но и доставено по уникален, характерен за Lexus начин. Това продължава в оригиналния, съвременен дизайн чрез пространството, висококачествното обзавеждане и материали, внимателно приготвени менюта за храни и напитки, работни пространства, развлечения, релаксация и ревитализация.

Мебелите са избрани и разработени специално за салона, като включват многофункционални редки маси и барплотове, които интерпретират L–finesse дизайнерски език на автомобилите Lexus. Осветлението е адаптирано, така че да отговаря на различни среди в салона и включва две забележителни инсталации – струпване на глобуси Iris над бара и светлинна инсталация от изправени светлини Inaho, които се олюляват при доближаването им от хора – като и двете са еволюция на заявки за участие в ежегодните награди Lexus Design Awards. Изложени са и други творби на прохождащи дизайнери, участвали в конкурса.

За гостите има просторни спа решения, включващи индивидуални спа зали, оборудвани с най-модерните продукти на GROHE за баня. Брюкселските авиолинии предоставят пет стола за релаксиращ сън тип „шушулка“ за тези, които имат нужда от почивка. В отделна зала, посетителите могат да снемат стреса от себе си чрез нови, мултифункционални столове за почивка “Real Pro Hot Stone” от Panasonic. Интегрираните програми за масаж са близки до ефективното прилагане на шиацу масаж, на които водачът и пътниците могат да се насладят, докато седят в новия флагмански седан Lexus LS.

Mark Levinson, един от водещите аудио производители, има дългосрочно и ексклузивно автомобилно партньорство с Lexus в разработката на изработени по поръчка системи за всеки един от моделите на марката. На изключително качество на оборудването на Mark Levinson може да се насладите в специална зала за слушане в рамките на LOUNGE by Lexus.

LOUNGE by Lexus е част от “THE LOFT“ на Брюкселските авиолинии. Работното време на салона е от 05:00 до 21:00 ч. всеки делничен ден като условията за ползване от гости са същите като политиката за посетители на “THE LOFT“ на Брюкселските авиолинии.

Снимки: Lexus

(Visited 491 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.