Kia представя бъдещето си чрез електрически концепт

Kia представя изцяло нов електрически прототип, който олицетворява бъдещата стратегията за развитие на компанията.

Това ще се случи по време на 2018 Consumer Electronics Show (CES) в Лас Вегас.

Комбинирайки отличителния за Kia дизайн с високо ефективната електрическа батерия, новата концептуална разработка илюстрира пътя към бъдещата електрификация на марката. Новият прототип е оборудван с интерфейс човек – машина (HMI) и нова осветителна система с динамична графика. Целта на инкорпорираните технологии е да се изследва техния потенциал и представянето им на пазара през следващите години.

Заедно с новия концепт, Kia ще представи и поредица иновативни технологии. Интерактивната разработка на компанията Beyond Autonomous Driving демонстрира съществуващи и бъдещи технологии, които обобщават плановете на Kia за автомобилната автономност и мобилност, които ще се надграждат с представянето на нови системи за автономно шофиране.

По време на изложението трите експоната от Kia ще разкрият бъдещите технологии на компанията за усъвършенстване на информационната свързаност между автомобила и пътниците в него. Пакетът ще включва асистиращи технологии за водача и водещи HMI функции, както и първата в света автомобилна 5G връзка.

Виртуалната реалност, самоуправляващи се автомобили и пълна информационна свързаност се считаха за технологии на далечното бъдеще. Превръщането им в бърза реалност мотивира Kia да ускори проучването си за адаптация на новите технологии към своите клиенти. На CES ние ще споделим нашата стратегия и визия за бъдещата мобилност, като ще демонстрираме редици иновативни технологии, които ще предложим на клиентите си съвсем скоро,” каза Д-р Уонг-чеол Янг, Вицепрезидент и Ръководител на Развойно-изследователския център Kia-Hyundai.

Снимки: Kia

(Visited 87 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *