Infiniti прави платформа за чисти електромобили

Infiniti обяви, че разработва изцяло нова платформа за електромобили, повлияна от зашеметяващия концептуален автомобил Q Inspiration.

Infiniti ще използва тази платформа при производството на електрифициран автомобил, първият от петте нови модела, които ще бъдат произвеждани в Китай през следващите пет години.

Представяйки следващата стъпка в дизайна и електрификацията на марката, Q Inspiration разполага с ясни и прецизни линии, както и с динамично и уверено присъствие.

Моделът Q Inspiration следва минималистичен подход, представен чрез изчистен интериор, обгръщащ водача и пътниците в спокойна и комфортна атмосфера. Модерните двигатели освобождават дизайнерите на Infiniti от ограниченията на традиционната архитектура на задвижването и по този начин реализират просторен интериор. Съвременните технологии и изработка се сливат в кабината, подсилвайки възможностите на водача без да отвличат вниманието му.

Infiniti оперира в Китай чрез партньорство с Dongfeng Motor Company Ltd. (DFL), най-голямото автомобилно предприятие в страната. През 2017 г. Infiniti продаде рекордния брой от 48 408 автомобила в Китай, което е с 16% повече от предходната година.

Снимки: Infiniti

(Visited 888 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.