Infiniti набира студенти инженери за стаж

Infiniti обяви старта на издание 2018 на изключително успешната си Инженеринг Академия (Infiniti Engineering Academy), която за пета поредна година набира най-добрите инженери по цял свят за работа, както с Infinit Motor Company, така и с Renault Sport Formula One Team.

Тази възможност веднъж в живота е насочена към силно мотивирани студенти, които искат да се впуснат в автомобилната индустрия, където ще се срещнат с някои от най-опитните инженери в автомобилната индустрия и Формула 1.

Новото издание на Infiniti Engineering Academy ще се възползва от безпрецедентен достъп до писти на Формула 1 по време на седмиците на Гран При, като шест от седемте академични финала ще се проведат на самите писти (Канада, Силвърстоун за европейския финал; Сингапур за финала на Азия и Океания; САЩ; Мексико и Абу Даби за Близкия изток).

В резултат на това финалистите на Infiniti Engineering Academy (10 на участващ регион) ще получат достъп до пит-стоповете, гаражите и зоната за каравани на Renault Sport Formula One в четвъртък преди местното Гран При на Formula 1, където ще бъдат подложени на няколко предизвикателства пред погледа на Боб Бел, Нико Хюлкенберг, Карлос Сайнц и други членове на екипа на Renault Sport Formula One.

За изданието през 2018 г., Infiniti създаде партньорство с професор д-р Джулия Минсон, която е специалист по науката на вземането на решения. Д-р Минсън ще работи с Engineering Academy, за да проведе изследвания в областта на вземането на решения в инженерството и как най-добрите инженери успяват да вземат правилни решения под напрежение, когато са изправени пред огромни количества сложна информация. Знанията, придобити от изследването, ще бъдат имплементирани от екипите на Infiniti в инженерството и мотоспорта.

Д-р Минсън и нейният екип ще подкрепят INFINITI по време на процеса по набиране на студенти за инженерната академия и ще помагат на съдиите по време на финалите, за да бъдат избрани най-добрите победители. С увеличаване на регистрационните номера в годината (изданието от 2017 г. привлече над 12 000 регистрации от 41 различни страни – почти трикратно увеличение спрямо предходното издание), конкуренцията за едно от седемте места в световен мащаб е по-ожесточена, а калибъра на кандидатите е по-висок от всякога.

Инженерната академия на Infiniti представлява набиране на най-добрите млади инженери в световен мащаб, предоставяйки им работа в автомобилната индустрия и Формула 1 по време на уникален 12-месечен стаж. Сега в своята пета поредна година, академията предлага възможност за кариера на седем студенти от световна класа. Те ще бъдат обучавани от ветерани инженери, заемайки активна роля в техническото партньорство на Infiniti с Renault Sport Formula One Team. В изданието от 2018 г. ще участват седем глобални региона (Азия и Океания, Канада, Китай, Европа (включително Русия), Мексико, Близкия изток и Съединените щати), като всеки от тях предлага едно от седемте налични места. От получените апликации, които нарастват експоненциално с всяко ново издание на академията, само 70-те най-добри кандидати от всеки регион ще преминат към едно от седемте регионални последни събития (по едно във всеки от участващите региони).

Снимки: Infiniti

(Visited 117 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.