Hyundai пуска 600 силно „карбонизирани“ i30N

Hyundai ще представи ограничена серия на своя спортен модел i30N. За момента колата се показва в камуфлаж преди световната си премиера на автосалона във Франкфурт (12-22 септ.).

i30N Project C разполага с редица външни модернизации, но и с широка гама технологични решения, подобряващи динамичните показатели на вълнуващия i30N. Част от нововъведенията на лимитираната серия включват използването на лек карбонов материал за голяма част от елементите по автомобила, нови олекотени 19“ алуминиеви спортни джанти и нови настройки на окачването. Благодарение на тях, i30N Project C ще бъде значително по-лек от стандартния модел i30N, подобрявайки динамичните му характеристики. Нови аеродинамични елементи ще имат за цел да допринесат за още по-вълнуващо изживяване зад волана, предлагайки още по-голямо удоволствие от шофирането и повишена стабилност при висока скорост.

Hyundai i30N Project C ще бъде произведена в строго ограничен тираж от 600 бройки, налични за избрани пазари в Европа по-късно тази година.

Снимки: Hyundai

(Visited 1 083 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *