BMW M3 се обръща на една и съща спирка в София през 2 г.

BMW M3 се обърна на една и съща трамвайна спирка в рамките на по-малко от две години, пише „Телеграф“. Първият инцидент е станал в средата на декември 2016 година на бул. „България“ в София. Тогава посред бял ден собственикът дал повече газ, изпуснал контрола над управлението и колата се озовала на релсите пред спирката на трамвая, разказа във „Фейсбук“ Георги от столицата, който дори снимал катастрофата с телефона си.

След инцидента шофьорът на бавареца продал мощното возило. Автомобилът не донесъл късмет и на новия си собственик, също софиянец. На 11 август вечерта, точно преди да започне ремонта по бул. „България“, младият мъж се движил по шосето с превишена скорост, категорични са от Пътна полиция. Въпреки че настилката не била мокра, шофьорът не успял да овладее возилото и се обърнал с него на една страна на същата спирка, на която станала и предишната катастрофа с колата.

Това БМВ е прокълнато!“, шегуваха се потребители във Фейсбук след втория инцидент, снимки от които се появиха в социалната мрежа. „Тази конкретна кола не носи късмет!“, убеден е и Георги Ташев – авторът на фотосите от двата инцидента.

Снимка: Фейсбук

(Visited 6 853 times, 1 visits today)

2 Comments

  • Ами вие сте идиоти. След елементарна проверка в Фейсбуук се разбира, че от 2016 е снимката със стълба, а 2018 е снимката на колата върху релсите на кръстовището с Гоце Делчев.

    От снимката дори се вижда че не е на същото място.
    Но както казах Идиоти.

    ГОООЛЯМА СЕНЗАЦИЯ 🙂

    ИДИОТИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *