Мото-Пфое с ново лого

Официлният вносител на марките Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover в България Мото-Пфое обновява корпоративната си идентичност с ново лого.

Непреходното лого, познато на практика на всички в България от 1991 г. е центърът на идентичността. Към него са добавени 6 графични елемента, които символизират основните функции: новите автомобили, употребявани автомобили, рент-а-кар, сервиране, застраховане и лизинг.

„Вярваме, че обновената ни корпоративна идентичност е ясен знак за следата, която е оставило нашето гордо минало, динамично настояще, което ни направи по-адаптивни, креативни и решителни и страхотно бъдеще, което ни очаква“, сподели Масохиро Ояама, Управител на Мото-Пфое.

Мото-Пфое е една от най-старите, големи и уважавани автомобилни групи в България вече над 31 години. От създаването си през 1991 г., Мото-Пфое е сред иноваторите в индустрията, развивайки собствена мрежа от дилърства, лизинг, застраховки, употребявани автомобили и рент-а-кар. Като група, Мото-Пфое в последните години увеличава инвестициите си в устойчиви решения за чиста енергия. Мисията на компанията е не просто да доставя автомобили, а да създава най- добрите решения за мобилност за клиенти, отговаряйки на всички техни нужди, очаквания и желания, казват от компанията.

(Visited 698 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *