Камионът на Harley-Davidson ни води 22 нови модела за тест

На 13 и 14 юни феновете на Harley-Davidson ще могат да направят безплатен тест райд измежду 22 модела от 2020, които ще са у нас за специалното събитие.

Между 10 и 17 часа любителите на адреналина ще могат да изберат предпочитан модел за незабравима обиколка в компактни групи по 10 човека, които ще тръгват на всеки 30 минути.

Локацията на дългоочакваната среща след принудителната социална изолация е добре познатото място – шоурумът на „Ботевградско шосе“ 348. За всички ще има осигурени тонизиращи напитки и много добро настроение.

Във връзка с европейските изисквания участниците трябва да носят каска и подходяща екипировка – яке, дълъг панталон, затворени обувки. Препоръчват се ръкавици и очила. Шоурумът също ще предоставя екипировка.

Във връзка с мерките срещу разпространението на COVID-19, събитието ще се проведе по по-различен начин от обичайното и участниците ще се помолят любезно да не се задържат на мястото след теста, за да няма струпване на хора. Предвидена е дезинфекция на всички мотори, дрехи, аксесоари и помещения.

На стартовата линия ще се подредят уникалните Street Rod, Roadster, Iron 1200, Forty-Eight Special, IRON 883, Superlow 1200T, FatBoy 114, Heritage Classic 114, Sport Glide, Street Bob, Breakout 114, FXDR 114, FatBob, Low Rider, Low Rider S, Street Glide, Special, Road Glide Limited, Road King Special, Road King, Ultra Limited, Road Glide Special.

Нужна е предварителна регистрация ТУК

Снимки: Harley-Davidson

(Visited 1 000 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *