Детайлите, които превърнаха Harley-Davidson в легенда

This slideshow requires JavaScript.

Детайлите са това, което правят мотора уникален. Harley-Davidson не изневерява на класата си и предоставя всички части и елементи, които са ви необходими, за да може моторът да отразява индивидуалния почерк и да говори вместо своя притежател.

Колекция EndgameTM

Тази колекция помага за достигане пределите на персоналния стил. Тя се характеризира с оригинален, високотехнологичен, индустриален дизайн, който помага за завършения вид на тъмни или ярки мотори. Артикулите включват графитени и черни ръкохватки, които осигуряват отличен контрол и удобство.

Колекцията се допълва и от невероятни стъпенки, подсилени от диамантено покритие за перфектна поддръжка на краката. Към това се прибавят и нови подложки за спирачния педал, както и за скоростния лост, който се отличава с прорезен дизайн. Новата колекция на Harley-Davidson се отличава с внимание към детайла – тя обхваща дори бутони за превключване, всички подчинени на дръзкия индустриален стил.

Колекция Streamliner

Подвластен на извитите форми и дълги хоризонтали колекция Black Streamliner придава съвременен завършек на класическото излъчване на Harley-Davidson. В основата му са полирани хромирани ленти, подплатени богато с черно, които придават мрачен и аеродинамичен вид на мотора. Колекцията включва подгряващи ръкохватки, монтажни комплекти и спирачни педали и степенки, вдъхновени от модел като Street Glide.

Части и аксесоари за Bagger

Агресивен стил с контроли (педал за спирачката и лостчето за скорости) от последно поколение, персонализирани колела и комплекти за преобразуване на платформите в стъпенки.

Частите и аксесоарите на Harley-Davidson осигуряват онова специално отношение, от което се нуждае истинският ездач, за да се открои от тълпата. Чрез подбрани комплекти и части към FL Softail или Touring мотоциклетите, може да се постигне агресивен и атрактивен вид. Комплектите включат колела с елегантен дизайн и 14 спици от всяка страна с марка Fugitive, подложки за спирачни педали, комплекти за повишаване на работния обем и още много.

За Harley-Davidson

От 1903 г. Harley-Davidson сбъдва мечти за лична свобода с персонализирани мотоциклети, преживявания и събития, които гарантират удоволствието от карането на мотори. Всичко това е придружено с пълна гама от части за мотоциклети, аксесоари и облекло.

Снимки: Harley-Davidson

(Visited 1 170 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *