Жълта стрела с атмосферен V8 и 477 коня или хибрид от Lexus

С новия LC Yellow Edition Lexus представя ново, ослепително допълнение в купе гамата на флагмана LC. Верен на своето име, той показва жизнерадостния външен цвят Flare Yellow.

Цветната тема продължава и в купето, където черните панели на вратите са подчертани от топложълти вложки Alcantara. Топлият жълт нюанс също така е пренесен в контрастните детайли на шевовете на белите, кожени седалки, инструменталния панел, волана и подлакътника на централната конзола, илюстрираща майсторската „такуми“ изработка, която е отличителна черта за лукса на Lexus. Купето също така включва Head-Up дисплей за водача, кожа Alcantara за облегалката на главата на предните седалки и електрическа настройка на предните седалки в 10 посоки в кожа semi-aniline.

С грабващ погледа външен вид, LC Yellow Edition се възползва от модерните характеристики за динамика и управление, част от спецификацията на LC Sport+. Гъвкавостта, надеждното управление и върховата отзивчивост са налични, благодарение на Lexus Dynamic Handling (LDH) и Кормилното управление на предните колела с променливо предавателно отношение (VGRS). Към тях се добавя управление на четирите колела, което насочва независимо предните и задни ъгли на завиване и Torsen диференциал с ограничено приплъзване. Тези модерни системи позволяват на водача напълно да изследва целия потенциал на глобалната архитектурна платформа GA-L на LC с отличния му баланс и нисък център на гравитация.

Специални екстериорни характеристики включват 21-инчови, ковани алуминиеви колела, както и покрив и активен заден спойлер от олекотен, но много здрав карбонов композит. Спойлерът играе специална роля в запазване стабилността на автомобила като се отваря автоматично при скорост над 80 км/ч.

Вариантите на Yellow Edition серията ще бъдат налични и за двата модела – LC 500h с революционната, самозарядна система Multi Stage Hybrid System и LC 500, задвижван от 477 к.с., V8 естествено аспириран двигател с 10-степенна автоматична трансмисия. LC Yellow Edition ще бъде изложен на щанда на Lexus по време на Международното автомобилно изложение в Париж през октомври. Клиентски доставки ще се осъществяват от есента на тази година.

Снимки: Lexus

(Visited 1 802 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.