FACEBOOK
FACEBOOK
Виж видеата
Виж снимките
GOOGLE
GOOGLE
http://skorost.info/wp/subaru-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8">

Subaru показа новата си визия за комби

Subaru представи VIZIV TOURER CONCEPT на автомобилния салон в Женева. С него марката показва ново виждане за турър автомобила, символизиращ Enjoyment и Peace of Mind (Удоволствие и Спокойствие), ценностите, които изразяват философията на Subaru.

Автомобилът комбинира симетричното задвижване на всички колела Symmetrical AWD и боксер двигателя с присъщите за Subaru безопасност, мултифункционалност и динамика. В отговор на бъдещото широко разпространение на технологиите за автоматизирано управление, Subaru VIZIV CONCEPT предлага съвременни функции за подпомагане на водача, съчетаващи ново поколение EyeSight система за подпомагане на водача и други устройства, за да се намали напрежението на водача и да може той да се наслаждава напълно на активен начин на живот.

В естетичното развитие на VIZIV Tourer Concept, Subaru остана верен на своите комби модели, съчетаващи функционалност и динамика, като следва принципите на Dynamic x Solid философията на дизайна. Солидното тяло, излъчващо движение напред, шестоъгълната решетка и четирите изразителни калника изявяват удоволствието от шофирането и дават усещане за сигурност. С просторния си багажник VIZIV Tourer Concept демонстрира цялата си функционалност. Така автомобилът предлага удоволствие от шофирането, безопасност и комфорт за всички, водач и пасажери.

Subaru интегрира нови технологии за подпомагане на водача, очаквани около 2020 г. с високото представяне на боксер двигателя и задвижването на всички колела Symmetrical AWD. Основната цел е да се разработи спортен автомобил, който да носи удоволствието от шофирането и чувството за безопасност, което се очаква от всички автомобили Subaru. С по-нататъшни подобрения в системата за подпомагане на водача EyeSight, радарна технология и високотехнологична GPS навигационна система, Subaru продължава да се стреми към изключителни нива на безопасност, с цел избягването на автомобилни злополуки.

Снимки: Subaru

(Visited 110 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *