FACEBOOK
FACEBOOK
Виж видеата
Виж снимките

Skoda откри супермодерен шоурум в София

Еуратек Ауто ООД откри своя нов ŠKODA център в София.

Обектът е втори търговско сервизен комплекс на марката в София и 15-ти в страната. Новият дом на ŠKODA се намира на изключително комуникативно място в кв. Дружба на бул. Проф. „Цветан Лазаров” 97, в непосредствена близост до метростанция ”Дружба”.

Новият ŠKODA Център на Еуратек Ауто, е изграден на територия от 10 000 кв.м и разполага с обща застроена площ от почти 5000 кв.м., което го прави един от най-големите търговско сервизни комплекси, сред автомобилния бранш у нас. Търговско-сервизеният комплекс разполага с над 650 кв.м изложбената площ, с 500 кв.м офисна част и с просторна и модерна сервизна част за общи ремонти с размер от 1200 кв.м., изцяло проектирани и изградени в съответствие с високите стандартите на производителя ŠKODA AUTO.

На територията на новия ŠKODA Център в София, в приятна и спокойна атмосфера , всички клиенти на марката ще бъдат консултирани от професионален търговски екип, за да изберат най-подходящия за нуждите им модел ŠKODA, а в модерно оборудвания сервиз обучените сервизни техници ще се погрижат за висококачествената поддръжка на автомобилите им.

Регионалният Търговски Директор за Източна Европа на ŠKODA AUTO, г-жа Луцие Кун, приветства откриването на този толкова важен за фирмата комплекс с думите: „Днес ние можем да се гордеем с един силен и стабилен партньор, представляващ марката в България от вече цели 26 години. Но днес сме тук не само, за да честваме историята и това което е постигнато досега, но и да отправим поглед напред към бъдещето. Днес имаме специален повод за това. Тази година ще продадем цели 4000 автомобила в България, поставяйки рекорд за марката през тази година. И за нас е чест да бъдем тук тази вечер, в този изключителен шоурум, който блести като димант.”

„Чувствам се много горд, като представител на Чехия в България, че тази българо-чешка компания има такъв огромен успех и успя от нулата да изгради мрежа от 15 шоурума в страната“, коментира Душан Щраух, посланик на Чешката република в България.

По време на празничното честване, Иван Тодоров – управител на фирмата вносител – Еуратек ООД, връчи приза на компанията за специални постижения в автомобилния спорт на рали шампионите от Мегапорт Рейсинг, изразявайки своята удоволетвореност от съвместното партньорство и усилията, които отборът полага за възраждане на българския моторспорт.

Под покрива на новия търговско-сервизен комплекс феновете на марката имат уникалната възможност да разгледат обособена колекционерска изложба на ретро автомобили, където са събрани ретро модели, както с марката ŠKODA, така и редица други интересни за любителите модели, като произвеждания в България модел RENAULTBULGAR 8. В музея посетителите ще могат да видят и отлично запазена WARSZAWA 223, емблематичната Octavia от 1961 г., Octavia 110 L, 120 L и други ретро модели.

Новият ŠKODA център ще отвори врати за клиенти в началото на 2019 година.

Снимки: Еурате

(Visited 1 196 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *