Renault обеща хибрид на Captur

Renault представи новия Captur, по време на международното изложение във Франкфурт (тест на предшественика виж ТУК и ТУК).
Наследникът на най-продаваното пазарно предложение в сегмента си в продължение на седем години идва с изцяло трансформиран екстериорен и интериорен дизайн, още по-голяма приложимост, свързаност и безопасност, възможности за персонализация и други. В същото време от екипа на френската марка са успели да запазят онова излъчване на модела, което го направи изключително привлекателен за потребителите в цяла Европа.

Captur е надграден във всяко едно отношение, като се отличава със Smart Cockpit, увеличено и обогатено стандартно и допълнително оборудване, редица нови технологични решения, голяма част от които с насоченост към повишаването на безопасността и комфорта на борда. SUV моделът ще бъде първият, който през следващата година ще получи електрифицирана версия, наречена E-TECH Plug-in.

В двигателната гама на новото Renault Captur са включени бензинови версии с мощности от 100 до 155 конски сили и дизелови от 95 до 115 конски сили. В зависимост от модификацията и предпочитанията, компактният SUV ще се предлага с 5- и 6-степенна ръчна или EDC роботизирана предавателна кутия.

Снимка: Renault

(Visited 950 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *