MINI с мобилни автосалони в София и Варна

Временен MINI автосалон представя, в сърцето на града, същността на марката. От 13 до 17 април пред The Mall в София и от 20 до 24 април във Варна пред Морската градина MINI ще се срещне с клиенти и почитатели в модерен мобилен автосалон, представящ философията и ценностите на марката, както и многообразието на актуалната моделна гама. Модерната конструкция на MINI Pop-up Show Room включва два модула и има за цел на представи света на MINI като традиции, концепция, история и бъдеще.

В т.нар. Digital Cube модерни технологии позволяват на потребителите да моделират своето индивидуално изживяване според собствените си интереси и предпочитания, като могат да се запознаят с историята на марката и визията на MINI за бъдещето, да конфигурират своето MINI, включително с богатите възможности на програмата за индивидуализиране MINI Yours, да изберат някой от MINI lifestyle продуктите и др. Вторият модул е място за срещи и специални събития, в духа на марката, които демонстрират нейната философия „creative use of space“.

Работното време на MINI Pop-up Show room e: от 11:30  часа, всеки ден от 13 до 17 април за София и от 20 до 24 април за Варна

Снимки: MINI

(Visited 1 112 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *