Jeep с два plug-in хибрида

Най-продаваните модели на европейския пазар Compass и Renegade са и първите на Jeep, оборудвани с plug-in хибридна технология.

Благодарение на plug-in хибридната технология, новите 4xe модели предлагат най-добрата ефективност и динамика на шофиране спрямо всеки Jeep, произведен някога. Те буквално са в състояние да отидат навсякъде, по всяко време, без никакви ограничения. В същото време те са идеални автомобили за ежедневно шофиране в града, благодарение на plug-in хибридната технология, която позволява на клиентите да пътуват с нулеви вредни емисии и пробег от 50 км в изцяло електрически режим.

Зад волана на Jeep Renegade и Jeep Compass 4xe забавлението става ефективно, докато легендарната офроуд способност на Jeep изразява баланса между удоволствието от шофирането и уважението към околната среда.

Jeep Renegade 4xe и Compass 4xe разполагат с безкомпромисно хибридно решение, което се интегрира с несравнимото техническо решение на всеки Jeep, за да развие възможностите му на следващото ниво. Това се постига чрез някои от най-модерните технологии, които съчетават подобрена производителност (до 240 к.с.), подобрена безопасност (задвижването на четирите колела е винаги на разположение) и ниско въздействие върху околната среда (по-малко от 50 g / km CO2 в хибриден режим). И двата модела разполагат с 1,3-литров турбо бензинов двигател с електрически мотор, разположен между задните колела, който се захранва от батерия с мощност 11,4 кВтч, която може да се презарежда по време на шофиране или чрез външен електрически контакт: у дома с домашния щепсел или от точка за обществено зареждане. Само по себе си, ефективният 1,3-литров турбо двигател осигурява мощност от 130 к.с. или 180 к.с., плюс 60 к.с., произведени от електродвигателя, добавяйки общо 190 к.с. (ограничена версия) или 240 к.с. (Trailhawk и С). По отношение на въртящия момент, електродвигателят произвежда 250 Nm въртящ момент, докато двигателят с гориво осигурява 270 Nm. Комбинацията от двигател с вътрешно горене и електрическия агрегат гарантира производителност и изключително удоволствие от шофирането: ускорение от 0 до 100 км / ч за около 7,5 секунди, максимална скорост от 130 км / ч в пълно електрическо и до 200 км / ч в хибриден режим. Бързата реакция и плавната превключване гарантират максимално удоволствие от шофирането. И двата модела Jeep 4xe разполагат и с три режима на шофиране, които са резултат от синергията между електродвигателя и конвенционалния двигател – „Електрически“, „Хибрид“ и „Е-Save“. Електрическият режим е идеален за градски центрове, хибридният режим предлага оптимална ефективност на системата, а режимът E-

Снимка: Jeep

(Visited 917 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *