FACEBOOK
FACEBOOK
Виж видеата
Виж снимките

Insignia с опция за персонализиране

Премиери за флагмана и
Crossland X в Женева

Opel представи напълно новия си флагман Insignia във версии Grand Sport (хечбек) и Sports Tourer (комби) по време на автомобилния салон в Женева. За първи път пред света се появи и новото кросоувър предложение на марката Crossland X.

Предложенията на Opel в Женева 2017 стават завършени с официалния дебют на новите услуги „Личен асистент“ на Opel OnStar, както и новата програма Opel Exclusive, която ще позволи на собствениците на новата Insignia да създадат нещо, което отговаря ексклузивно на техния личен вкус.

Личният асистент на Opel дава възможност на пътуващите в Insignia да правят хотелски резервации, както и да търсят подходящи места за паркиране с помощта на съветник на системата OnStar, който е реален човек, а не компютър.

В допълнение към официалния дебют на двата нови варианта на Opel Insignia и новите услуги на системата Opel OnStar, бе представена и новата програма Opel Exclusive. Тя ще даде възможност на клиентите на марката да се отличат сред тълпата, придавайки индивидуален облик на своята Insignia в съответствие с личния си вкус и стил. Клиентите на Opel Exclusive ще могат да избират от неограничена палитра от цветове в зависимост от собствените си предпочитания.

След като направят своя избор на цвят, клиентите на Opel Exclusive могат да се възползват от още едно ниво на индивидуализация, правейки своя избор за насоката, в която желаят лаковото покритие да говори за тях чрез трите характерни изпълнения на покритието. Трислойното лаково покритие е новаторски подход в смесването на компонентите. То дължи своето интензивно и хармонично излъчване на трите слоя в структурата на външното лаково покритие. Лаковото покритие с металик ефект отразява повече случайни светлинни отблясъци, което му придава искрящ блясък. A лаковото покритие с перлен ефект поразява сетивата с фини слоеве от включени в покритието кристали, които му придават невероятно естествен перлен блясък.

В допълнение към това, програмата Opel Exclusive ще предложи и разширяваща се гама от допълнителни възможности за индивидуализация, сред които възможности за кожени тапицерии, палитра от различни модели колела и декоративни елементи в дизайна, запазени единствено за клиентите на програмата Exclusive.

Снимки: Интернет

(Visited 65 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *