Infiniti с нов прототип на впечатляваща електричка

Infiniti ще представи своя електрически концептуален Prototype 10 на Конкурса за автомобилна елегантност в Пебъл Бийч, Калифорния, САЩ.

Автомобилът е дързък, електрически и същевременно бърз, като дава зелена светлина в желанието на марката да осигури удоволствие от шофирането и впечатляващо представяне от електрическото задвижване. При създаването на единствения Prototype 10, Imfiniti преосмисля изгледа на класическия автомобил като го развива към модерен, изчистен и с новаторски дизайн. Концепцията му е естествената еволюция от вече видения Infiniti Q Inspiration и намеква за бъдещия дизайнерски почерк на марката. Японците планират да електрифицират всичките си новопроизведени автомобили от 2021г. нататък.

„Infiniti Prototype 10 отразява оформлението и дизайна на някои от най-вълнуващите автомобилни дизайни на всички времена, където мощта се изразява чрез свърхмощни едноместни състезателни автомобили. Нашата нова концепция говори за едно електрифицирано бъдеще, което се отразява във детайлите и формата на автомобила. Ние намираме вдъхновение и в една отминала епоха, в която автомобилите се характеризират с простотата и удоволствието от шофирането им.“, споделя Карим Хабиб, изпълнителен директор „Дизайн“ на Infiniti.

Новата концепция ще бъде представена на 23 август 2018г., на Конкурса за автомобилна елегантност в Пебъл Бийч, Калифорния, САЩ.

Снимка: Infiniti

(Visited 679 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *