FACEBOOK
FACEBOOK
Виж видеата
Виж видеата
Виж снимките
GOOGLE
GOOGLE
http://skorost.info/wp/collezione-%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-fiat-500">

Collezione е новата специална версия на Fiat 500

Fiat представя специалната серия Collezione на култовия си модел 500, по време на автомобилния салон в Женева.

Наличен както като хечбек, така и в по-ексклузивната кабрио версия, той разполага със стилистични детайли, отразяващи модерното преработване на невероятния дизайн на великолепния си предшественик, със специфични хромирани детайли на предната броня, капака на двигателя и корпусите на огледалата. 16-инчовите лети джанти от лек метал са стандартни, като могат да бъдат избрани няколко опционални много актуални комбинации, като например двуцветна “Primavera” (бяло и сиво), двуцветна “Acquamarina” (бяло и зелено) и Taormina Ivory, алтернатива на Gelato White и Dipinto di Blu Blue. Не на последно място, елегантността на колата е подсигурена и от хромния надпис “Collezione” в курсив на капака на багажника, и от лайстните в сиво / бяло / сиво на монохромните и двуцветните автомобили.

Интериорът има същата сдържана елегантност, с оригинален подбор на дизайнерски решения. Таблото е оцветено в съответствие с каросерията: бяло в комбинация с двуцветния “Primavera”, и зелено – в комбинация с двуцветната “Acquamarina”. Седалките са в два цвята, със седалище на сиви ивици и облегалка в слонова кост, избродирани с лого 500 на височината на раменете. Логото “Collezione” също се появява вътре, бродирано върху подложките.

Освен това, новият Fiat 500 Collezione предлага най-доброто от гледна точка на свързаност и технологии: като опция, клиентите могат да избират радио Uconnect 7 “HD LIVE, което е съвместимо с Apple CarPlay и Android Auto, допълнителния опционен интерактивен навигатор с карти Tom Tom и Beats Audio Hi-Fi система.

В гамата от двигатели има избор между бензинови, бензинови и LPG с двойни горива, и дизелови двигатели с мощност от 69 до 105 к.с., както и с роботизирана скоростна кутия Dualogic и педал за смяна на предавките.

Снимки: Fiat

(Visited 657 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *