FACEBOOK
FACEBOOK
Виж видеата
Виж снимките

BMW с 15 униката и собствена линия на CUSTOMBIKE SHOW

BMW Motorrad ще покаже 15 модела, разработени с помощта на различни ателиета по време на CUSTOMBIKE SHOW, както и собствената си гама за персонализация BMW Motorrad Spezial. Изложението събира най-добрите и известни ателиета за персонализиране на мотоциклети в света. То се провежда в германския град Бад Залцуфлен, Вестфалия, между 30 ноември и 2 декември. Над 300 фирми представят повече от 1000 уникални мотоциклета, залите са 4, а общата им площ е 28 000 м2. BMW Motorrad участва за шести път, в партньорство с отбрани ателиета. Щандът на марката е разположен точно в средата.

BMW Motorrad показва общо 15 модела. Машините са разположени на изложбена площ от 180 м2: от модифицирани серийни модели, през средно променени мотори, до напълно персонализирани изпълнения, демонстриращи таланта, уменията и пълния размах на ателиетата.

Giggerl и Blechmann са особено впечатляващи машини. Дело са на SoulFuel Bikes и са базирани на актуалното BMW R nineT (тестове на различни негови модификации виж ТУК, ТУК и ТУК). Те обаче са само част от уникалната ‘custom’ палитра на BMW Motorrad. KSpeed представят забележителния Iron Racer Mark 2, а SMW 61-B е уникално изпълнение на Sosa Metal Works .

Maximator е индивидуална разработка на базата на BMW R 1200 C. Моторът е резултат от педантичния подход и талант на Улф Масекамп, инженер на BMW Motorrad, който е отговорен и за реализирането на Heritage семейството на R nineT. Maximator зае 5-о място в „Топ 100“ класацията на читателите на Custombike Magazine.

BMW Motorrad Spezial гамата е изключително ясна демонстрация, че качественото персонализиране на мотоциклета може да бъде извършено още в завода. Клиентите на BMW Motorrad обаче могат да индивидуализират машината си и в последствие, след закупуването, благодарение на богатата гама от оригинални аксесоари и програмата BMW Motorrad Spezial.

Снимки: BMW Motorrad

 

(Visited 881 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *