Виж видеата
Виж снимките

BMW отвори мегашоурум в София

Отвори врати най-новия дом на BMW в София – „М Кар София“.

Оторизираното дилърство е разположено върху 11 000 кв. м обща площ и се намира на бул. „Черни връх“ 53 в столицата. То се издига на 4 етажа, сертифицирано е по най-новите стандарти на BMW Group, а инвестицията за изграждането му се равнява на 15 милиона евро. „С наистина голямо желание, много усилия и за по-малко от година, ние направихме един ултрамодерен център, който отговаря на последните стандарти на марката“, заяви и Иво Божинов – управител на „М Кар София“.

В модерния и стилен интериор на „М Кар София“ се помещават актуалните модели BMW, BMW i, BMW M и MINI, пълната гама BMW Lifestylе & аксесоари, както и механичен сервиз и авторепаратура. Сервизният център разполага с оборудване за диагностика, обслужване и ремонт на всички модели BMW, BMW i, BMW M и MINI автомобили, тенекеджийски и бояджийски услуги.

„М Кар София“ е петото оторизирано BMW-дилърство от семейството на „М Кар Груп“. Първото дилърство на „М Кар Груп“ е открито и регистрирано в Пловдив през 2001 година– „М Кар Пловдив“. През 2014 година то е напълно обновено, като проектът е съобразен с актуалните стандарти и изисквания на немския производител. Благодарение на висококачествения си модел на работа, М Кар Пловдив печели многобройни награди за продажби, сервизно обслужване, аксесоари & Lifestylе продукти през годините.

Второто официално BMW-дилърство, част от „М Кар Груп“, отваря врати през 2006 година във Варна. Впоследствие то става и единственият официален представител за MINI за региона и открива първия самостоятелен шоурум на марката в България.

„М Кар Плевен“ става част от „М Кар Груп“ и официален представител на BMW за Северозападна България през 2011 година. От откриването си дилърството предлага продажба на автомобили, оригинални резервни части и аксесоари на марката BMW, както и сервизно обслужване.

През 2014 години в Скопие, Македония, отваря врати първото чуждестранно дилърство на BMW и MINI от „М Кар Груп“. „М Кар Скопие“ е официален вносител на двете марки автомобили на територията на Република Македония и Косово. Модерното дилърство e разположено на една от главните пътни артерии в македонската столица и e с площ от 5500 кв. м. В него се предлагат всички услуги, свързани с продажбата и сервизното обслужване на немската марка автомобили. Шоурумът на BMW в Скопие е един от най-големите в страната, а този на MINI е построен на площ от 300 кв. м, стриктно спазвайки изискванията на германския производител. Компанията предлага също пълен пакет услуги и ремонт на автомобилите с валидна или изтекла гаранция.

Снимки: М кар

(Visited 1 236 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *