Шпионин разсекрети новия Mercedes S-Class

Папарак разсекрети новия Mercedes-Benz S-Class преди официалната му премиера (тест и видео ревю на предшественика виж ТУК).

Тестови прототип на поколение W223 беше заснет в Китай почти без камуфлаж както отвън, така и отвътре. По всяка вероятност флагманът на Daimler е в Китай за презентация пред местните дилъри.

При смяната на поколенията Mercedes-Benz S-Class го очакват революционни промени в дизайна. Компанията се отказа от вертикалните задни светлини , които са заменени с тесни вертикални, заемащи немалка част и от врата на багажника. Фаровете са станали по-тесни за сметка на по-широката решетка на радиатора.

За презентацията е нужен JavaScript.

Салонът е напълно преработен, като дизайнерите са се отказали от мултимедийния комплекс MBUX с два визуално обединени в един дисплея. Вместо това има широкоформатен екран на приборния панел и почти квадратен таблет, от който ще се управлява информационно-развлекателната система.

Огромният тъч-скрийн на мултимедията е избутал въздуховодите в горната част на предния панел, като досегашните кръгли дефлектори вече са правоъгълни. Липсва класическия аналогов часовник, а броят на бутоните и превключвателите е сведен до минимум. Пасажерите на задния ред имат на разположение таблети, които влизат в базовото оборудване.

Снимки: Intsgram

(Visited 1 578 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *