Хибрид със 184 коня за обновения Toyota C-HR

Новият Toyota C-HR дебютира на пазара, предлагайки избор от усъвършенствани системи за хибридно задвижване, ново мултимедийно оборудване и промени в дизайна, които подобряват външния вид на модела, запазвайки емблематичните му форми.

Към модернизирания хибриден модел с 1.8-литров двигател и мощност 122 к.с. сега се добавя и версия с новата хибридна система Hybrid Dynamic Force с 2.0-литров двигател с мощност 184 к.с., която разширява гамата от предлагани на клиентите високоефективни хибридни системи за задвижване, като емисиите на C02 започват от 109 г/км за версията с 1.8 литра и от 118 г/км при системата 2.0 Hybrid Dynamic Force. (според изискванията на тестовия цикъл WLTP).

Освен това, новият Toyota C-HR е оборудван с нова мултимедийна система, която включва възможности за смартфон интеграция чрез Apple CarPlay и Android Auto. Новият Toyota C-HR остава верен на своя емблематичен външен дизайн, а характерните линии в стила на спортните купета продължават да подчертават неговата самоуверена, открояваща се стилистика. Обърнато е особено внимание както на предната, така и на задната част на купето, като е придадена допълнителна изисканост на този емблематичен модел, а долният спойлер с лаково покритие акцентира върху динамиката на формите в мощната, широка и издигната осанка на Toyota C-HR.

Предните и задните светлини са модернизирани с върхова LED технология, като Дневните светлини (DRL) и светлините на мигачите са комбинирани в общ елемент и излъчват в обща хомогенна линия над дългите светлини. Новите комбинирани светлини в задната част са свързани в единна изчистена форма посредством лакирания в блестящо черно спойлер.

Подобренията в динамично отношение включват модифицирани настройки на електронната система за контрол на поведението на пътя EPS, насочени към подобряване на усещането за волана. Хибридът с 2.0 Hybrid Dynamic Force се възползва и от предимствата на новата конструкция на окачването, която спомага за подобряване комфорта на возене и същевременно запазва отличната динамика в поведението на Toyota C-HR.

Всички варианти на модела се отличават и с подобрен пакет от мерки за погасяване на шума и вибрациите с цел по-нататъшно намаляване на шума в купето.

Снимки: Toyota

(Visited 749 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *