Новото Renault Clio пристигна в огледална стая

Изключително визуално представяне на част от най-новите модели от гамата на Renault – CLIO, ZOE, CAPTUR и MEGANE R.S. Trophy, се състоя през изминалата вечер в София броени дни преди началото на автосалона.

Фокус на събитието беше новото Renault CLIO. Моделът беше поставен в специална огледална стая, която подчертаваше неговия съблазнителен дизайн – една от основните отличителни черти на емблематичния модел. Изложеният модел беше в ниво на оборудване R.S. Line, предлагащо по-агресивна и спортна визия.

Гостите имаха възможността да се запознаят отблизо и с напълно обновения екстериор и интериор на новото Renault ZOE, който надгражда обещанието на марката за устойчива градска мобилност с подобрени мощност, автономност и технологии на борда. Цветна инсталация представи игривата и забавна същност на електрическия модел.

По-малко от месец след първата си официална премиера, новото Renault CAPTUR също направи своя дебют пред българска публика. Изцяло обновеният градския кросоувър демонстрира откривателската си същност и авантюристичен характер, както и една от множеството си персонализации, налични за стилния модел.

Марката напомни на гостите и за традициите си в моторните спортове, представяйки новото Renault MEGANE R.S. Trophy. Новото попълнение в R.S. гамата предаде духа на рекордите за най-бърз автомобил с предно предаване, който бяха поставени на пистите Нюрбургринг и Спа тази година.

Широката публика ще има възможността да се запознае с новите модели на щанда на Renault в рамките на Автомобилен салон София 12-20 окт. в Интер Експо Център.

Снимки: Renault България

(Visited 860 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *