Мото-Пфое откри първия самостоятелен шоурум на Volvo

Бонус оборудване до 12 000 лева за нови автомобили на склад

„Мото-Пфое“ откри първия самостоятелен комплекс на Volvo в България. Новото дилърство се намира на ул. „Околовръстен път“ № 483, на ключовия транспортен възел в близост до детелината на Ботевградско шосе, където Северната скоростна тангента се влива в околовръстното шосе в посока Пловдив и ж.к. Младост.

Ексклузивният център е изграден по най-актуалните стандарти на шведската марка и се отличава с изискан скандинавски стил, изчистени линии и внимание към детайла. По случай откриването на комплекса „Мото-Пфое“ предлага на своите клиенти специални условия с бонус оборудване до 12 000 лева за нови автомобили Volvo на склад.

За церемонията по откриването на модерния Volvo център пристигнаха специалните гости – Франк Версавел, Вицепрезидент на Volvo Cars за регион ЕМЕА (Европа, Близък Изток, Африка), Хесус Фернандез де Меса, Изпълнителен директор Volvo Cars за регион ЕМЕА, Масато Ишида, Генерален мениджър в Sumitomo Corporation за Европа, Близкия изток, Африка и ОНД (Обединение на независимите държави) и Хидеюки Нагаока, Генерален мениджър бизнес подразделение транспортни и строителни системи в Sumitomo Corporation Европа.

Атанас Фурнаджиев, Масато Ишида и Франк Версавел (от дясно на ляво).

Самостоятелният комплекс на Volvo в София е с разгърната застроена площ от общо 2780 кв.м. Шоурумът заема 800 кв.м, а сервизната зона и складът за резервни части – над 1000 кв.м. На разположение са близо 90 паркоместа. Автомобилният център е изграден изцяло по стандарта на производителя Volvo Retail Experience.

Комплексът гарантира премиум усещане, благодарение на характерния изчистен шведски дизайн, излъчващ уют и топлина, които могат да накарат всеки клиент да се почувства като у дома си. Архитектурният дизайн, минималистичният и семпъл стил, както и изборът на материали и повърхности допринасят за създаването на изискано пространство, в което е пресъздадена вдъхновената от шведската култура философия VRE. Атмосферата в новия Volvo център цели да внуши скандинавски уют, изисканост и спокойствие. Интериорът е решен в няколко клиентски зони за конфигуриране на автомобили, място за отдих, кафетерия, оборудван кът за забавление на най-малките фенове на бранда, както и иновативна Selekt зона с разнообразие от отбрани употребявани модели на шведската марка.

Предлагат се всички услуги, покриващи най-високите изисквания за качество и гарантиращи мобилността на клиентите на Volvo:

  • Продажба на нови и употребявани автомобили от тази марка;
  • Бързо и качествено следпродажбено обслужване;
  • Резервни части, консумативи и аксесоари;
  • Застрахователни услуги;
  • Оценка, изкупуване и абонамент;
  • Гъвкави финансови пакети за всяко клиентско предизвикателство.

Модерното дилърство е огледало на бъдещето на Volvo – оборудването предвижда и супер мощни зарядни станции, готови за изцяло електрическите модели на марката. Проектирано е с капацитет да обслужва непрекъснато увеличаващия се брой собственици на Volvo автомобили и предоставя най-добрата инфраструктура за техните нужди и високи изисквания. По мнението на Volvo специалистите, това е може би най-добрият комплекс на марката в югоизточна Европа.

„Първо юни миналата година открихме съседния комплекс (на Land Rover-Jaguar – бел. ред.), който спечели наградата Сграда на годината, след което открихме изцяло реновиран комплекс на “Мото Пфое” във Варна, и сега сме днес тук пред вас в този изключителен комплекс на Volvo. В момента строим изцяло нов комплекс в Пловдив, за който нашите амбиции са да ви поканим на откриване преди края на годината. С това поставяме едно изцяло ново начало на обслужването на нашите клиенти и сме сигурни, че поставяйки клиентското задоволство и клиентското обслужване на едно ниво, което всички наши клиенти заслужават, ние ще можем да разширим бизнеса си“, каза Атанас Фурнаджиев, управител на “Мото Пфое”. „Тук е моментът да благодаря на Sumitomo Corporation, като собственик на “Мото Пфое”, за възможността да изпълним тази инвестиционна програма, тъй като става въпрос за наистина огромен финансов ресурс“.

Днес съм изключително доволен, като виждам сериозната инвестиция на „Мото-Пфое“. Ние се гордеем с тях като един от най-силните ни и многоуважавани партньори в нашето пътуване към бъдещето. Всичко в този красив комплекс е издържано професионално, демонстрира грижа за задоволството на клиентите и е перфектното доказателство за пътя ни към успеха”, сподели Франк Версавел, Вицепрезидент на Volvo Cars за регион Европа, Близък изток и Африка.

Сигурни сме, че новият дом на Volvo значително ще подобри комуникацията и услугите за нашите клиенти, чрез убедителното и завладяващо присъствие на марката, въплътено във философията VRE (Volvo Retail Experience), и като следствие, ще процъфтява устойчив бизнес”, каза Масато Ишида, Генерален мениджър в Sumitomo Corporation за Европа, Близкия изток, Африка и ОНД.

Снимки: Мото-Пфое

(Visited 1 312 times, 2 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *