Местят мото експото в края на март

Tрадиционното мотоциклетно изложение Moto Expo 2020 ще се проведе от 20 до 24 март 2020 г. в столичната зала „Асикс Арена“ (бивша Фестивална).

Организатор отново е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор – “Експо Тим” ООД.

В изложението ще участват всички официални вносители на мотоциклети у нас, АТV машини, скутери и мотопеди. Заедно с това, по традиция участват много фирми, които внасят аксесоари, консумативи, резервни части и принадлежности.

Щандове ще имат 10 основни изложители, които представят 20 световни марки мотоциклети. В зала „Асикс Арена“ ще видим най-новите модели на APRILIA, BENELLI, BMW, BRIXTON, BRP: CAN-AM, EVINRUDE, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, KAWASAKI, KTM, KYMCO, LAMBRETA, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, MONDIAL, PEUGEOT, PIAGGIO, QUADRO, ROYAL ENFIELD, SEA-DOO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA и др. Повече от експонатите ще бъдат премиерни за България, тъй като бяха представени на най-големия мотосалон EICMA в Милано в началото на ноември 2019 г. Ще има изложени и изцяло електрически мотоциклети и скутери.

Общата изложбена площ в централната зала е 2200 кв.м. Тя е за всички вносители на мотоциклети в България. Централното и горно фоайе имат общо 250 кв.м заета площ фирми за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване.

Миналата година, по време на първото издание на изложението, интересът беше огромен. През щандовете на „Асикс Арена“ преминаха над 10,000 посетители. Тази година се очакват много повече – над 15м000 души. Като дати – 20 24 март, схемата на изложението също е нова. Първият ден е петък, следва уикенда, когато се очакват най-много посетители. Закриването на изложението, когато ще се теглят наградите от томболата с входни билети, ще бъде във вторник. Ще има и още изненади, за които ще информираме допълнително.

Цената на билета закупен онлайн е 8 лв., а на място, от касите на зала „Асикс Арена“ – 10 лв. Работното време започва от 10 ч. сутринта и приключва в 19.30 ч.

Снимки: Експо тим

(Visited 1 267 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *