В Елисейския дворец яхват скутери на ток Peugeot

Peugeot Motocycles е избран от Елисейския дворец да подкрепи енергийния му преход. Новият електрически скутер Peugeot e-Ludix става първото електрическо двуколесно превозно средство, което ще се присъедини към престижния автопарк на Елисейския дворец.

Ангажирани с градската мобилност и с решението на предизвикателства на бъдещето, Peugeot Motocycles са пионери в сферата на електрическата мобилност още от 1996 г. Ето защо марката се превърна в партньор за моторизираната двуколесна мобилност във Франция по време на въвеждането на инициативата за „зелен растеж“ в страната, главно чрез промяната в консумацията на енергия.

При тази необходимост от промяна в ежедневния транспорт, електрическата еволюция в Peugeot Motocycles е представена чрез e-Ludix – 4-тото поколение електрически скутери на Peugeot. Това леко, пъргаво и екологично двуколесно превозно средство със сваляща се батерия, проектирана за лесно зареждане, има мисията да направи електрическите двуколесни превозни средства достъпни за повече хора. То служи на екипите на Елисейския дворец от края на октомври и ще бъде налично на пазара в дилърствата на Peugeot Motocycles от февруари 2020 г.

Снимки: Peugeot

(Visited 948 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *