Виж видеата
Виж снимките

„Скелети“ на новия Range Rover Evoque плъзнаха из Лондон

Land Rover стартира обратното броене до световната премиера на новия Range Rover Evoque с автопарк от скулптури с телени форми, вдъхновени от новия модел. Произведенията на изкуството с действителни размери пресичат пътя на пешеходците на различни места в Лондон.

Land Rover е пионер в сегмента на луксозните компактни SUV автомобили с първия Range Rover Evoque през 2010 г. (тест на модела виж ТУК) и следващото поколение (виж ТУК) на отличения с награди модел обещава да остави подобна следа, въвеждайки нови стандарти по отношение на дизайн, проходимостт и устойчивост.

Ярко оцветените инсталации са творение на същия дизайнерски екип на Land Rover, ангажиран в създаването на облика на на новия Evoque, и въплъщават философията за редукционен дизайн, която е в основата на елегантните пропорции на модела. Съчетавайки изчистени линии и модерен стил, телените форми в мащаб 1:1 демонстрират характерния скосен покрив и издигаща се средна линия, които дефинират подобния на купе силует на новия Evoque.

Четири от скулптурите са разположени на ексклузивни локации в Кенсингтън и Челси и привличат погледите с отличителни нюанси на медно, червено и синьо.

С продажби от над 750 000 броя в световен мащаб и повече от 225 международни награди Range Rover Evoque е история на световен успех. Очаква се стартовата цена на новия Range Rover Evoque да започва от 71 000 лв. с ДДС.

Световната премиера може да бъде наблюдавана на живо в 21:45 ч. българско време на 22 ноември на Facebook.com/LandRover или YouTube.com/LandRover.

Снимки: Land Rover

(Visited 739 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *