Първият сайт за продажба на коли на Infiniti тръгва от България

Избирате автомобил по ваш вкус на вижИНФИНИТИ.бг без да ставате от дивана

Българското представителство на премиум автомобилите Infinit разработи сайт, в който клиентът има възможност да извърви целия път от шоурума до покупката без дори да се налага да става от канапето. Порталът с домейн на кирилица – вижИНФИНИТИ.бг – бе представен днес в софийския шоурум на марката. Компанията обещава да достави избрания автомобил пакетиран на посочена локация. За тези, които не са готови да направят онлайн покупка на автомобил, има възможност да направят тест драйв на посочен от тях адрес, на който да дойде с колата човек на компанията или да се свържат с консултант.

Истински уникалното е, че първият сайт на марката е дело на българското представителство. Такъв все още няма дори и в Япония, макар че вече се разработва, използвайки българския опит. На него клиентите ще могат да разгледат всички модели, да конфигурират желания автомобил и да получат пълна информация за оборудването на колата.  Клиентът може да избира автомобила по цена, оборудване или двигател. Освен всичко друго ще може сам да предложи стария си автомобил за изкупуване на пазарна цена, а ако има колебания, ще може да направи справка в сайт за употребявани автомобили.

Клиентите имат и възможност да получат и предварително онлайн одобрение за лизинг, както и сами да определят лизинговата си вноска, срока му и остатъчната стойност. Всеки клиент ще може да провери дали неговата конфигурация е налична в реално време. Сайтът е свързан с платформата за стокови наличности на производителя. Клиентите ще могат да разгледат и подобни конфигурации за налични автомобили, максимално доближаващи се до техния избор.

Шефът на Infiniti България Владимир Еленков

Във времето, когато дигитализацията е станала част от живота ни и когато 60% от активното население в България ползва ежедневно интернет и извършва някакви транзакции онлайн, ние като новатори смятаме, че сега е точният момент за създаване на тази платформа. Целта ни е все повече клиенти да получават цялата информация, свързана с покупката на автомобил Infiniti бързо, лесно и удобно 24 часа в денонощието”, каза шефът на Infiniti България Владимир Еленков.

За мен е чест да присъствам на старта на този пилотен проект. България е добър пазар за нас. Бях удоволетворен да разбера, че и онлайн продажбите, въпреки че са млад сектор в България, заемат все по-голям дял. Infiniti винаги е бил бранд, който се стреми да погледне отвъд хоризонта, да търси новото и да развива технологиите. Това включва, но не се ограничава, до потребителски опит, иновации в продажбите, както и програми за лоялност на клиентите”, сподели Раул Пичело, вицепрезидент на Infinit Motor Company, отговарящ за Европа, Средния Изток и Африка.

Раул Пичело, вицепрезидент на Infinit Motor Company

Infiniti България откри два нови оторизирани сервизни центъра – в Русе и Бургас.

Снимки: Авторът

(Visited 273 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *