FACEBOOK
FACEBOOK
Виж видеата
Виж снимките

Мега бъбреци за BMW Серия 7

С 40% по-големи бъбреци ще отличават фейслифта на BMW Серия 7 (тестове на предишните поколения вижте ТУК и ТУК). От компанията разпространиха официална информация и снимки на лимузината.

Оформени по нов начин, тесни и прецизни фарове с адаптивна LED технология са другата отличителна черта отпред, като те са част от серийното оборудване. Опционално могат да бъдат поръчани и лазерни светлини със Selective Beam. Предната броня също е претърпяла известни промени и вече е с големи бленди и хромирани рамки. Така предната част е с по-висок с 50 мм ръб. Капакът на мотора е оформен по нов начин, а емблемата на BMW е пораснала. Предлагат се и нови лакови покрития за каросерията.

Профилът на колата е оформен по нов начин с нови вертикални Air Breather за оптимално обтичане на арките на калниците. Джантите също са нови.

Отзад има по-тесни с 35 мм, триизмерно моделирани задни светлини с LED технология, нова, свързана с дневните светлини светлинна лента под хромираната лайстна и оформени по нов начин, по-широки бленди на изпускателната система.

Отвътре ви посреща оформен по нов начин волан със структурирани по нов начин полета за управление на асистиращите системи. Предлага се озвучителна система Bower & Wilkins Diamond 3D Surround Sound като опция. Развлекателната система е от последно поколение като за задните места се предлагат два тъчдисплея с диагонал 10 инча. Има нови интериорни лайстни, ексклузивна кожена тапицерия Nappa с разширен обхват на декоративни шевове. Страничните прозорци са от пакетно стъкло с увеличена с 5,1 мм дебелина за повишен акустичен комфорт. Със същата цел е подобрена акустичната изолация на арките на задните калници.

Всеобхватна модернизация е претърпяла и цялата палитра от двигатели, включително Plug-in хибридно задвижване от най-ново поколение. Всички варианти на двигателите отговарят на нормата за вредни емисии Euro 6d-TEMP. V12 двигателят на BMW M760Li xDrive вече е оборудван с бензинов филтър за твърди частици. Новият V8 двигател е с увеличена с 80 к.с. до 530 к.с. максимална мощност при BMW 750i xDrive и BMW 750Li xDrive. Освен това се предлагат и три дизелови двигателя до четиритурбокомпресора и мощност от 265 к.с. до 400 к.с. Plug-in хибридните модели на новото BMW Серия 7 вече се оборудват с адаптиран специфично за модела редови шестцилиндров бензинов двигател и модернизирана високоволтова батерия. Системната мощност в режим SPORT е повишена до 394 к.с. Електрическият пробег е удължен до 50 и 58 километра.

Уникален баланс между луксозен комфорт на возене и типичната за BMW динамика на управлението е търсен при високотехнологично окачване. Серийно Адаптивно въздушно окачване на предната и задната ос. Като опция се предлага Интегрално активно кормилно управление и Executive Drive Pro с активна стабилизация срещу наклоняване (не и за Plug-in хибридните модели).  BMW M760Li xDrive и Plug-in хибридните модели със специфични за моделите настройки на окачването.

Серия 7 предлага и уникално разнообразие от асистиращи системи. Асистент за шофиране Plus с асистент за завиване и водене в лентата. Включен в серийното оборудване Асистент за паркиране, вече с включен Асистент за движение на заден ход.

BMW Intelligent Personal Assistant като дигитален спътник и експерт по автомобила, предлага управление чрез естествени гласови команди, повишаване на уюта чрез програми Vitalize и Relax, както и три режима Experience с Modes адаптирани според нуждите комбинации от осветление, климатична инсталация, ароматизация, масажна функция на седалките, затъмняване, подгряване или вентилация на седалките. Интеграция на Microsoft Office 365 и Skype for Business. Remote Software Upgrades за актуализация на автомобилните функции „over the air“.

Снимки: BMW

(Visited 1 150 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *