FACEBOOK
FACEBOOK
Виж видеата
Виж снимките
GOOGLE
GOOGLE
http://skorost.info/wp/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82-%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B2-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BB-%D0%A0%D0%B0%D0%BC%D0%B1">

Катаджиите оскубали бъз, за да маскират триногата като Рамбо (НОВИ СНИМКИ)

Катаджии замаскираха триногата си камера в стил Рамбо на пътя край Луковит. Снимката, предизвикала силен присмех и гняв, бе публикувана във Фейсбук. Камерата е поставена край пътя, на сантиметри от раззеленило се дърво. Върху самата кутия е постлано голямо зелено листо, а трите й крачета са затрупани от клонки бъз, пише „Телеграф“. Снимката е направена малко преди 12.30 часа вчера, твърди авторът й пред вестника, представящ се в социалната мрежа като Монката. По думите му радарът – хамелеон е дебнел изненадващо край Луковит, на главния път I–3.
„В този час е имало на този участък край Луковит пътни полицаи с лек автомобил „Киа“, но не са били с устройство с такава функция“, пък са обяснили от полицията в Ловеч.  На новите, непубликувани досега снимки, ясно се вижда колко може да се вярва на думите на полицията.

Преди месеци пътни полицаи бяха заснети да залягат зад контейнер за боклук до голям булевард в Пловдив. Фотосът тогава показа, че докато единият униформен клечи до устройството зад кофата за отпадъци, другият е скръстил ръце изправен до него.

Други доблестни служители на реда пък дебнеха празничния трафик по Гергьовден на две места в нелепо ограничената до 90 км/ч 74-километрова отсечка на магистрала “Тракия” между Пловдив и Стара Загора (виж ТУК). С всички тези действия катаджиите подрониха още повече доста незавидния си авторитет и станаха за смях пред цяла България.

Снимки: Фейсбук

(Visited 5 218 times, 1 visits today)

4 коментара

 • Пешо каза:

  Снимката с контейнера е от бул.Ришки проход в Шумен,а не от Пловдив…но какво ви пука,300км разлика нищо не са,важното е да има “компетентна”статия 🙂

 • Слави каза:

  “Преди месеци пътни полицаи бяха заснети да залягат зад контейнер за боклук до голям булевард в Пловдив. ”
  Големия булевард в Пловдив е бул.”Ришки проход” в Шумен !

 • густо майна каза:

  хуу ве радвайте са на ришкия проход

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *