КАТ, жалки сте!

Ето я истинската причина (на снимката) да сме на дъното по отношение на пътната безопасност и да сме сред лидерите по смъртност на пътя. Как точно г-да или по-скоро дами, от КАТ решихте, че спасявате човешки животи? Като сложите абсолютно неадекватно ограничение от 90 км/ч в огромен участък от 74 км между Пловдив и Стара Загора на т.нар. магистрала „Тракия“ и дебнете като мишки на две места с радар, включително и с новата ви трикрака гордост, празничния натоварен трафик по Гергьовден? Вярно, дясната лента в този участък е неравна, но 90 км/ч… абсурд и неадекватност. Умишлен абсурд и неадекватност, нямам съмнение, защото много добре знаете, че и собствените ви майки няма да карат там с толкова. Просто защото би било абсурдно и неадекватно. Дори опасно в натоварен трафик. Докато цяла Европа и цивилизован свят се чудят как да улеснят и отпушат трафика, вие се чудите как да го спънете, за да ни прее…цакате, нас гражданите, които ви плащаме заплатите (да, знам, че не разчитате на тях). Иначе защо на нито едно място, където е позволено да се шофира със 140 км/ч ви нямаше? Аз знам отговора, както го знаят и всички активни шофьори у нас. Защото сте жалки мижитурки. Единствената ви грижа е да пълните хазната и собствените си джобове, не да спасявате животи. Истинските убийци на пътя сте именно вие, защото употребявате всяка промяна в Закона, не за да пазите, а да стрижете гражданите, които (познайте защо) не ви бръснат за слива. Четете Закона както Дявола чете евангелието. Жал ми е колко сте жалки.

Споделяйте, уважаеми читатели, нека види цяла България що за органи я пазят!

P.S. Снимката е направена в 11.27 часа на 05.05.2018 г. на 205 км от магистрала „Тракия“.

(Visited 75 117 times, 1 visits today)

70 коментара

 • г каза:

  много добре казано-в бурагас са ме глобявали 100м преди изхода за софия когато ускоряваш до 90 а ограничението е все още 50.при двулентов път не виждам смисъл от това ограничение.

  • Русан Гордеев каза:

   Пред сградата на КАТ Русе ограничение 40 км/ч.Аз със 54 км/ч.Резултат акт и -50 лв.Бях с ученическа шапка когато вземах СУМПС (1969 год.) Нямам участие в ПТП никога. Имам над 400 000 км на волана.Ама един инспектор обясни на голобрадия си(колега) „младши инспектор“ колко тежко нарушение съм направил.МЪКААААААА и го преместих в другия крачол.

  • Денислав Петров каза:

   Да си служител на КАТ е призвание!! Чувал съм да ги наричат прасета, олигофрени, измет, лайнари, боклуци, помяри, нещастници…………Едно е сигурно, това не са полицаи и това с камерите и цялостното им поведение е тормоз!! Глоба и точки за липса колан в населено място при 10 км/ч……..Без светлини юли месец……….не светеща лампичка над регистрационния номер……….грабят, скубят, тормозят хората, а глобите не са малки на фона на доходите………………Крият се, говорят нагло, безцеремонно……..от позицията на властта…….ние сме ги овластили………..овластили сме премиер, министър и те изпълняват………..в 90% от случаите това са много неприятни и озлобени хора…………….недостойни да ни представляват и защитават!! Остава само да ги псуваме и мразим неистово и до гроб!! Хубава мярка би била да не ги обслужваме в ресторанти, кафета и въобще във фирмите, които управляваме и в които работим……да не ги зачитаме за хора.

 • Стефан каза:

  А на входа на София от автомагистрала Хемус при Джъмбо – за 200 метра ограничения 100, 80, 60км/час и това при положение че им 5 платна 3 на магистралата и 2 от под-балканския път. Това е пълно безумие, което е от няколко години.

 • Батман каза:

  Мдаааммм… може би трябваше да оставят ограничение от 250км/ч, за да можете всички малоумници да се изпотрепете!!! Така и не разбрахте, че българина е прост човек, супер прост, арогантен и нахален. Според мен дори трябва да се забрани шофирането на МПС в България! Лично аз не камери, ами снайперисти бих сложил, за да отстранявам „скоростните състезатели“ овреме, преди да са убили някой невинен!

  • Цецка каза:

   Ами ти какъв си бре в коя графа попадаш..?

  • Мирж каза:

   Иди умри

  • ЕВГЕНИ каза:

   Ами точно затова , че не караш се изсазваш толкова просто охлюв!!! Как да разбере плостия ти мозък на гугутка, че на магистрала ниската скорост Е ПО-ОПАСНА!!!

  • кокот каза:

   В германия на аутобана крайна лява лвнта карат с по 350 някой глоби нещо не нали …

   • Давид каза:

    Вие правите ли разлика между аутобан и български „каруцарски пътища ? Скорост от 350 е доста преувеличено. Сигурно Ф1 се е преместила на аутобана 🙂

  • Алекс каза:

   В Щатите е правило да се кара с 10-15 мили НАД огрсничението и полицията НЕ спира за това. Дори напротив – там спират за забавяне на трафика и ниска скорост. Дори камионите нямат ограничения в скоростта. Само в няколко щата за канионите скоростта е с 10 мили под тази за леките автомобили. Лично съм бил свидетел няколко пъти как полицията насърчваше шофьорите да карат по-бързо ( над ограничението ), за да отпушат трафика. Там никой не си позволява да шофира ПОД ограничението. При 70 мили в час се шофира с 80-85. А тук при ограничение 90, се шофира с 60-70. Но ние сме на дъното на клоаката. Тук нещото наречено полиция е само фиктивна рекетьорска фирмичка пълна с нещастни боклуци, е една единствена гънка, която не е в мозъка, а в цепката на задниците им.

   • Джоната каза:

    Алекс , не те знам във кой щат си и колко караш по пътищата , но доста неверни неща пишеш.Аз съм всеки ден по пътищата и карам САЩ и Канада и знам перфектно законите. Допустимата скорост над ограничението е мах 10 мили , а във някой щати няма толеранс , 70 мили и това е . А има 3-4 щата мах 80 мили и 5 мили над допостимото , а иначе е 70 мили разрешено от 90% от САЩ

  • Робин каза:

   Тихо бе проста маймуно тихо че ако ти изпляскам един задвратник какво гоовирш глупости снайперисти освен в гъза ти да я пуснем пушката друга де няма

  • Иван каза:

   Алоооо говори за масата,снайпера си го сложи отзад и е прав,че са изедници.повръща ми се като ги видя.А ти пенсионирано ченге не давай това което нямаш.

 • Дияна каза:

  Само да ви кажа, че ограничението от 90 км/ч е при снеговалеж..

 • Иванов каза:

  Нормално на Стара Загора винаги има ЗАСАДА, трябва да си на пълно луд че да караш с висока скорост. Засадите са 2 на преди Пазарджик и преди Стара Загора…..

 • Цветан каза:

  Браво на полицаите, не седят в кръчма, а работят. Повече да има като тях.

 • хехе каза:

  Знак от 90 км/ч, сложен ей така, без да има допълнителни знаци, ограничаващи скоростта първо до 120, а после до 100 км/ч., е незаконен.

  НАРЕДБА № 18 ОТ 23 ЮЛИ 2001 Г. ЗА СИГНАЛИЗАЦИЯ НА ПЪТИЩАТА С ПЪТНИ ЗНАЦИ

  Чл. 79. (1) (Доп. – ДВ, бр. 35 от 2015 г., в сила от 18.05.2015 г.) Пътен знак В26 „Забранено е движението със скорост, по-висока от означената“ се използва за въвеждане на ограничение на допустимата максимална скорост на движение съгласно чл. 21, ал. 1 от Закона за движението по пътищата (ЗДвП). Числото върху пътния знак, указващо допустимата максимална скорост на движение, трябва да е кратно на 10.
  (2) (Изм. – ДВ, бр. 18 от 2004 г.) Когато скоростта се ограничава с повече от 20 km/h, тя неколкократно се намалява с 20 km/h, като пътен знак В26 се поставя на разстояния съгласно приложение № 16.
  (3) Когато скоростта на движение трябва да се ограничи с 30 яkm/h, намалението е еднократно.
  (4) Когато обзорът на железопътен прелез е ограничен и се налага спиране на пътните превозни средства, скоростта предварително се ограничава с пътен знак В26 до 20 km/h. Пътният знак се поставя преди железопътния прелез над пътен знак А35.3.

  • Мирослав каза:

   Знака е временен , тъй ,че спри да плямпаш.И мисли преди да седнеш зад волана , преди да изпреварваш без мигач, и най вече преди да натиснеш педала на газта.Пази и другите около теб.

 • Мирo каза:

  Иди умри

 • jokera каза:

  Batman явно не си шофирал или изобщо не си шофьор щом пишеш такива глупости никаде в Европа няма такива ограничения на магистрала 90км/ч , а относно снайперстите явно живееш в някакъв филм брат смени дилъра и се наспи че само се излагаш 😀 😀 😀

  • ACE OF SPADES каза:

   Явно даже в Гърция не си пътувал, а даваш акъл. След по магистралата до Атина, пък след това кажи, че няма такива ограничения НИКЪДЕ В ЕВРОПА. Смешник.

   • Ivan каза:

    Imas pravo v CZ e normalno da ogranichat skorosta na 90 na naj natovarenata nagistrala D1 a che naste posineli bratja z burkani na kolite sa prosti ,,to e fakt,,

  • Мирослав каза:

   Къде си ходил , ти по европа драги ми господине.Нима си отишъл по далеч от България .А да кажем си отишъл си бил мишка , спазвайки всички ограничения там.Верно е пълно с …..

   • николай каза:

    като спазваш законите си мишка така ли ?
    А, ако дода ти го набия в матрицата,нещастник ?
    И където си ходил Ти-боклуко, да знаеш,че си се осрал,такива шушумиги – фермери,като теб, слабо образовани,(направо Неграмотни,виж си коментара) е жалко,като ги виждаме в публичното пространство.

  • Jon каза:

   Явно никой от вас не е карал на магистрали в Европа.

  • вввв каза:

   Ква Европа е младеж?
   В Англия ограничението ти е 119км (70 мили) и на всеки 400-500 метра има камери с радари.
   Отделно трафика е огромен и не можеш да се правиш на състезател. А ако се правиш ще се радваш на снимки по пощата с яките глоби.

 • Аз каза:

  Греда.
  Този участък е осеян с ограничителни знаци 90 през 2000м, в протежение на 30-40км заради няколко неравности в дясната лента, тоест заради некачествено поставена и слегнала неравномерно настилка)

 • Николай каза:

  Абе ако КАТ ви каза да карате с толкова, с толкова ще карате бе. Ако ви каже и с 40км. да карата, ще карате. Какво само мрънкате. Не ви е работата да разсъждавате за тези неща.

 • Ддд каза:

  Жалки сте всички малоумници които се връзвате на тази елементарна статия. Не КАТ поставя ограниченията за скоростта а следи именно за тяхното спазване. В града знаците се поставят от общината а извън града от АПИ. Да се сте живи и здрави срам ме е от вас.

  • skorost каза:

   Чл. 14. (1) Стопанинът на пътя внася ГПОД (Генерален план за организация на движението) във фаза “Предварителен проект” за разглеждане, съгласуване и приемане от общинския (районния) експертен съвет по устройство на територията при съответната община (район).
   (2) За участие в състава на експертния съвет по ал. 1 се поканват представители на съответните компетентни органи на Министерството на вътрешните работи, на областното пътно управление, на Националната служба “Пожарна и аварийна безопасност” и на Хигиенно-епидемиологичната инспекция.

  • Набабати каза:

   Ддд, ограмоти се..процедурно и реално…

   • KillmAll каза:

    Добрее, аааам тия от патрулката ли си определят знаците… Просто питам, щот тях псувате…То няма офицери, хора за наряда къде, кой, кога… Знаците се определят от висшестоящи пичуи в съответните ангенции, ала-бала… Друго-и 60 да лепнат на такива участъци ви е много злетари… Научете се да шофирате нормално, олигофрени. Не сте състезатели, ква Германия, кви Щати…. България с магистрала, на която и колело да караш не можеш… Шшш стегнете се малко, държавата с най-много катастрофи и убити в ЕС, и пак пищите… Утре някой кат ви размаже деца ще виете, но сега сте много open. Не тълкувайте, не мислете, имете една работа, да си закарате задниците живи и здрави от една топка до друга, без да убиете някой… Че като чета коментарите, и повечето сте за газовите камери…

    • Иван каза:

     Браво!
     И да , това не са магистрали! Двулентов път с асфалт м/у дупките

 • Иларион Спиртомиров каза:

  Цитат от „статията“ : Как точно г-да или по-скоро дами, от КАТ
  Отговор като за олигофрени, знаците по пътя не ги слагат от КАТ, а от АПИ (Агенция Пътна Инфраструктура). Това е по скоро опит да се настроят хората към полицията. Полицаите НЯМАТ ПРАВО да слагат знаци по пътя.

  • skorost каза:

   Чл. 14. (1) Стопанинът на пътя внася ГПОД (Генерален план за организация на движението) във фаза „Предварителен проект“ за разглеждане, съгласуване и приемане от общинския (районния) експертен съвет по устройство на територията при съответната община (район).
   (2) За участие в състава на експертния съвет по ал. 1 се поканват представители на съответните компетентни органи на Министерството на вътрешните работи, на областното пътно управление, на Националната служба „Пожарна и аварийна безопасност“ и на Хигиенно-епидемиологичната инспекция.

 • пламен каза:

  абе вие не разбрахте ли че тъпата тиква Бойко откакто е на власт изтичането на работещи хора от държавата се удвои ! и сега нали сер сещате че няма как да се пълни бюджета за да се храни всичката държавна администрация която е машината за натискане на хората и съответно подпората на смешното му ченгеджийско правителство!! и като няма как да се напълни хазната типично по мутренски от времето на охранителна фирма „Ипон“ тиквата всяка година измисля нови данъци, глоби и какви ли не хватки за дране на кожи ! вие да не очаквате случайно тъп пожарникар да умее да раздвижи икономиката и производството!! не че предишните крадливи помияри преди него бяха много стока ама тоз глупав пожарникар ги задминава по всички параметри на крадене и тъпотия !!

  • Владко каза:

   Да запушат всички дупки на кофата като например да хрантутят мангалите и да спрат да крадат толкова (само в здравеопазването ако щете) и хазната ще се напълни..

 • Свободен каза:

  Тез ограничения и къде да стои камерата да не го решават катаджиите бе гурел настъпан.. Как един с акъл няма да се сети, че така казват отгоре.. Маймуни.. Всички много знаете ама един не седна да се позамисли.. Па и като гледам масовата колтура на пътя.. Маукоооууу..

  • Зает каза:

   кОлтурата ти е била уникална в трети клас и не е мръднала от тогава! Ти 100% носиш пагон. Само вие може да напишете Ханко брат и кОлтура 🙂

 • ЦЦ каза:

  Елате да видите пред 6-то районно в София как ежеминутно при забранен ляв завой непрекъснато се нарушава, като нарушителите застават пред другите коли или минават на червено. А минцифайките го виждат, защото там пресичат, за да си хванат трамвая – никаква реакция, ама никаква!

 • 5560 каза:

  не съм съгласен, участъкът е един от най-опасните и напоследък станаха доста катастрофи точно там. положението беше или караш с 90 в дясната или със 160 в лявата. ако нямаше контрол дали щеше да се спазва ограничението?

 • Plam4o каза:

  Според мен има такова ограничение защото има път който се включва към магистралата 😉 и би трябвало да се намали в този участък 😉

  • Един дето вече не ще да кара извън града каза:

   Какво ще да е това включване от 40км? Те просто се подиграват с нас.

 • коката каза:

  защо седят в колата като папараци.Затова ли взимат заплата.Ако застанат отстрани на пътя и се виждат от далече ще има много по голям резултат отколкото с камерата.

 • Един Човек каза:

  Колега, не знам дали сте запознат, но КАТ не са тези, които определят пътната скорост. Това се прави от местната и национална власт. КАТ единствено следят за нейното спазване и санкционират нарушителите. В този случай служителите на КАТ просто си вържат работата.

  Не знам какво симислите, че те печелят от „затапване“ на трафика. Служителите на КАТ си имат за задача да налагат пътните закони и това и правят. Това, че не си доволен с ограничението, не ти дава право, нито законно, нито морално, да го нарушиш и след това да се оплакваш, като бъдеш санкциониран.

  Да, вярно е – има места, където ограниченията са твърде ниски, но в този случай да нападнеш служителите на КАТ е същото като да почнеш да крещиш на инкасаторката от „топлофикация“, когато за пореден път вдигнат цената на топлото. Тя не определя политиката, само я прилага.

  Ако имаш проблеми с пътните ограничения – пиши до местните власти, сигнализирай съответните органи. Общински съвет, кмет, местни комисии по транспорта, омбудсман. Ако пък става въпрос за републикански път – към националните власти.

  В България е често срещано това елементарно мислене – „Ограничение не ми харесва, ще го наруша, после ще се оплаквам, като бъда санкциониран“. Когато желаеш промяна, колега, тогава бъди първоизточник на промяна, а не прост нарушител.

  Точно такива публични прояви на пътни нарушения петнят името на автомобилистите по цяла България в очите на тези, които не са из редиците ни. В очите на хората това ни прави арогантни и несимпатични.

  И преди да ми пастнеш онзи текст, който копи-пастваш на всички, ти препоръчвам да го прочетеш по-добре или да попиташ някой приятел-правист. От полицията изпращат СЪВЕТНИЦИ към комисиите, но те НЕ определят решенията им. Много често решенията се вземат по политически причини (кмета иска да изглежда като някой, обявил война на ПТПтата) или тем подобни.

  Като автомобилисти имаме споделена отговорност да поддържаме доброто име на автомобилистите, макар и понякога пътните обстановки и законите да ни лазят по нервите.

  • skorost каза:

   Надявам се обръщението „колега“ да е в смисъл на шофьор, не на полицай, защото не съм. Юрист съм по образование (а не правист), журналист по професия. А милите и доблестни органи на реда, принудени от друг да изпълняват чужди правила, как за над 360 км магистрала се блъскат (две засасди с радари, скрити зад дръвчета) именно в абсурдно неадекватно ограничената на 90 км/ч зона от 74 км и някак си липсват из останалите близо 300 км истинска магистрала? Колко живота спасиха с фотоапаратчетата си? Звучите като грамотен човек, а се опитвате да защитавате очевидна несправедливост и гавра с целия народ. За протокола – не са ме снимали, ядът ми идва от вроденото ми чувство за чест и справедливост. Дали истинските ви колеги (тези мишоци дето дебнат зад храста) могат да кажат същото за себе си? А вие, един човеко?

   • Един Човек каза:

    Да, именно като шофьор използвах думата „колега“ – защото и аз не съм от служителите на реда. Това, че ограничението може да не е уместно не е тяхно решение. Имат си задача – изпълняват я. Тези с пагон – независимо дали е син, червен, зелен, бял или черен – нямат лукса да правят такива решения. Имат си заповеди и заповедите не подлежат на коментар.

    Колко ли живота са спасили? Не знам, не мога да кажа, но си има проучвания, които анализират ефектите от пътните ограничения и мерките по тяхното налагане.

    Не защитавам несправедливост, а защитавам служителите на реда, които винаги отнасят пишкира, макар да не са тези, които продават метафоричната баница. Аз чувство за справедливост си имам, като част от него е до това да не хвърлям вина, върху хора, които не са виновни за ситуацията. По същата логика не обвинявам и служителката в офиса на мобилният ми оператор, когато ми начислят някаква глупост на сметките.

    Не съм служител на реда, но това, че ме сравнихте с такъв аз няма да взема за обида. За мен това да служиш на държавата си, особено при смешните заплати, които получават служителите на реда днес – е чест, а не срам, дори и да е имало времена, когато и аз да съм бил доста ..неудовлетворен от държанието на отделни служители, с които съм имал контакт. Аз не оценявам цялата система по най-ниския детерминант.

     • Един Човек каза:

      Не виждам нередното. В много държави – от Китай до Швейцария камерите се местят и замаскират, а на много места даже е незаконно да оповестяваш местоположението им.

      Идеята е, да се създаде ефект от контрол над движението. Оповестяването на пътните камери единствено води до намаляване за съвсем кратко, а ако това е целта – то тя може да бъде много по-лесно и евтино постигната с един прост легнал полицаи.

      А доколкото знам, пътният знак, оповестяващ за камера отпадна, следователно – това, което правят тук служителите не е нередно.

      Както казах – проблема тук е с прекалено ниското ограничение и хората, които са го въвели, а не със служителите – които го налагат.

 • Iv каза:

  Няма угодия на българина! Като го спират със стоп палка – „Що го спирали? Пари му искали, как било в Европа….“. Като има камера „като в Европа“ и никой не спират – пак недоволни и пак пари за рушвет давали. Ама на кой и как или ей така , пишем си по инерция. Ако няма контрол – защо няма. Като има – защо има и защо е там, ами не е, където не минават!

 • Желязков каза:

  Приятели не се ядосвайте на неадекватните милиционери знаете, че от комунистическо време за да станеш милиционер си трябва да си лишен от съдържание и да са те тормозели в махалата, Всички нормални хора отдавна са се махнали от всичките тези системи и в момента са останали или тея които искат да се пенсионират след някоя друга година и да се махат или новите натегачи мижитурки които мечтаят да седнат на шефското място и да властват над гражданина със страшна сила. Та простете им липсата на въображение и отидете да питате най-виновните за тоя фарс а именно техните велики шефове които сутринта ги изпращат с тежки заръки като днеска 20 фиша 30 акта и тн… те са истинските мижитурки мутри и педали, които докато дават акъл и морал си пият ракията с всичката местна сган … Та да автора е прав, че именно милицията заприличва на селски борчески състав който гледа да си оставиш колата отворена и веднага ти взема волана и касетофона… ако всеки от нас иде и запита гражданина милиционер начиелник ама по официален път и по възможност с препратка към някоя медийка много ще им помогнем да се почувстват прилично неудобно и тормозени така както те тормозят нас. Освен това срещу агресията се отвръща с агресия след като си пробвал нормалния христиански метод и по този повод смятам да си събера 2 бона за антирадар и да им пращам снимки на голия ми гъз а не те на мен къде са ме снимали от храстите.

  Хубав ден и само напред !

 • Сашко каза:

  Който я е написал тази статия, да си лега и да не се кача от предната лява страна на автомобил, с ляв волан!

 • Тихомир каза:

  Идеално, дано постоянно има КАТ патрул на този участък.
  Аман от наглеци на пътя.

  • Ваклин каза:

   Тихо мире, тихо, ползвай си градския и междуградския транспорт и не се мъчи по пътищата. За такива жертви на злите шофьори каращи с 140 на магистралата като теб има междуселски пътища на които да си караш и да си се трепеш на воля с другите майстори с по 70 км/час.

 • Маика ви да... каза:

  Искам да вмъкна в спора че 90 процента от КАТ са помияри мамини синчета и те така.. криминална полиция се издържа цялата от подкупи … Да мрат всички пикая на гроба им

 • Гошо от почивка каза:

 • Георги каза:

  Майната им на ченгетата.
  Замислете се, че абсурда е да плащаме по-скъпи винетки, а да караме по разбита магистрала. Къде са парите от тези винетки и данъци? Защо цените се вдигат, а пътищата се влошават? Не е нормално на МАГИСТРАЛА ограничението да е 90км/ч. Разграбват държавата от където могат и после ние страдаме. Тези пътища са опасни.
  ДО КОГА ЩЕ СИ МЪЛЧИМ И ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА? Ебават ни по всевъзможни начини.
  Заплати, пътища, образование и т.н.

 • Оня с коня каза:

  Дайте да погледнем реално : В Европа има СТАЦИОНАРНИ камери, .т.е. всеки ги знае къде са и ще не ще спазва ограниченията! Като искат да направят така и тука – ама не! Целта е не да се спазват правилата, а да се закърпи бюджета! Само миналата година има над 400 000 регистрирани нарушения официално…Правете сметка що пара прибират тия гадовете! И не им стигат, винетката 150 лв. искат да правят! Не ми побира главата, как може да има защитници на тия от коментиращите!… Продажна нация сме и това си е!

 • Павел каза:

  Точно тогава и по това време ме снимаха със 150 км/ч. Скрили сасе зад единственото дъро и седят и си кротуват. Сегас нетърпение очаквам честитка и за съжаление няма какво да направя и ще трябва да си я платя, защото нее редно според мен да се крият зад дървета и храсти. Само, когато ги дават по телевизията тези мишки излизат на платното да се виждат !!!! Жалки са, но обикновенния българин не може да противодейства на това . При ограничение от 140 ще трябва да платя глоба за шофиране със 150 , защото някой сложил надраскан знак на магистралата. Срамота

 • Людо каза:

  На всички защитници на зайкаджиите,вие скоро минавали ли се по този участък на магистралата? Дясната лента е почти нетизползваема със скорост над 50-60км/ч толкова е разбита. Не ми се вярва катастрофите да са предизвикани от висока скорост. По-скоро е от огромните ями които закърпиха. Някой по-горе каза че е юрист. Може ли да се заведе колективен иск срещу АПИ за тази малоумщина?

 • Човек без права каза:

  Какво се случва в град Сливен и как полицията си върши работата?
  Спират те без да ти се представят по име и чин, искат ти документите и отиваш до патрулката да ти направят тест, без да ти кажат какъв точно, и когато стане ясно кой си ( ако те познават или не) се определя какъв тест да ти се даде !!! Там, до патрулката, някъде встрани подпряни стоят още 2ма души, които да „помагат“ на дежурните полицаи да си вършат „по – добре“ работата докато чоплят семки и са видимо младежи по къси гащи , нечии синове навярно. Но кои по точно?! Случайност ще да е, че единият младеж се оказва синът на единия от полицаите (цитат – “ ауе татко …“ ), които са на служба и явно те им „казват – подсказват“, кой пил, кой пушил, кой се друсал, за да не се дават напразно тестове, които няма да бъдат положителни, но все пак и те пробват късмета си!
  Междувременно патрулката стои много добре паркирана успоредно на тротоара между останалите автомобили и добре скрита, без светлини, под дърво малко по – нагоре от каракачанската къща!
  Накрая искам само да отбележа, че резултата от target-a (целта), която постигат господатата полицаи не е тяхно постижение, а явно на някой друг. Аз държа, този който си е заслужил наградата да я получи лично от шефа на полицията за добре свършената работа !
  п.с. Понеже администратора на групата I see you KAT Сливен изтри моят пост от днес в групата го публикувам на моята стена, така че поне приятелите ми да видят и да знаят какво се случва в нашият град !

 • Аз каза:

  По-големи глупости не можахте ли да измислите? КАТ ви е виновен, че се правите на състезатели? Ниската скорост била опасна? 90 ви се струва ниско а? Или според вас с тази скорост трябва да се джитка само градско? Проблема на България са българите! За нас правила не важат, норми, ограничения и закони са за балъците, всичко знаем и можем! Давайте сега нарушитеши на закона за движение по пътищата, плюйте по мен, заплашвайте! Истината е неудобна и боли. Вие сте проблемана тази държава, социопати. Комплексарчета с напомпани коли, не зачитате ограничения, пешеходни пътеки и пешеходни зони. Колко човешки живота погубиха такива като вас, дето се мислят за недосегаеми?

 • Българин каза:

  Като са я нарекли магистрала и има неравности по най-бързия начин да ги отстранят и скорастта да е 140 км и тогава нека всеки спазва закона.Не да се чудят какви винетки и за камионите тол такси и други пари само да прибират!И Тези със супер мощните коли като карам със 140 не да ми присветват с фаровете и да ме минават с 200 км.Такива да ги санкционират на всеки километър!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *