Италианските Benelli дебютират у нас на Moto Expo 2019

София ще бъде мотоциклетната столица на България през април. В обновената зала АСИКС АРЕНА (бивша зала Фестивална), за периода от 10 до 14 април ще се състои специализирано изложение за мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди, както и на свързаните с тях аксесоари, консумативи и принадлежности.

За пръв път на Moto Expo 2019 ще участват всички вносители на марките на големите производители на мотоциклети, аксесоари и оборудване без изключения. Затова ще видим най-новите модели на Honda, Harley-Davidson, Triumph, BMW, KTM, Kawasaki, Peugeot, Suzuki, Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Yamaha, Ducati, Beta, Husqvarna, Kymco, MV Agusta, Benelli, Quadro и др.

Moto Expo 2019 идва във време, когато продажбите на нови мотоциклети у нас са във възход, а пазарът се развива и върви нагоре. За 2018 г. продадените нови машини надхвърлиха 1000 или по-точно 1028 мотоциклети. Това е прогрес, тъй като за 2017 г. бяха близо 900, без един байк. В същото време новите регистрации са над 5000. Затова вносителите на нови машини, а и тези на втора ръка, се надяват нещата да бъдат още по-добре.

В момента официалните вносители в България представляват над 20 световни марки, като в тях не влизат вносителите на китайски скутери и мотопеди. Най-новите марки на българския пазар са Triumph, Quadro и Beta, а от тази година на нашия пазар ще се появи и Benelli, които ще въдим за първи път април, на мотоизложението.

Много от представените машини ще бъдат премиерни за България. Това обещават фирмите, вносители на мотоциклети. В залата ще има 10 щанда на отделните фирми, вносителки на мотоциклети. Във фоайето ще има също щандове. Там ще бъдат изложени продуктите на компанията BRP – ATV-та, Can-Am, Ski-Doo, Sea-Doo. Освен това има и щандове на фирми, вносители на екипировка, аксесоари, резервни части и гуми.

Снимки: Benelli

Лого: Moto Expo

(Visited 2 559 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *