FACEBOOK
FACEBOOK
Виж видеата
Виж снимките

Ето го комбито на новата Insignia

100 л по-голям багажник при 200 кг по-ниско тегло

Opel представи и комби версията на новата Insignia, наречена Sports Tourer. Премиерата на модела ще се състои на автосалона в Женева на 7 март.

От компанията посочват, че стилистиката следва динамичния пример на големите спортни купета, интериорът е безкомпромисно просторен и предлага безупречната безопасност.

Второто поколение на Insignia е с увеличен до 1640 литра багажен обем, което е с над 100 литра повече от предходния модел.

За презентацията е нужен JavaScript.

Моделът ще предлага и модерна техника като авангардната матрична система на предните светлини Opel IntelliLux LED, електронни системи за подпомагане на водача, head-up дисплей, първокласна комуникационна свързаност с интеграция на смартфон функции. Тя вече предлага още една нова функция на Opel OnStar – личен асистент, който дава възможност на пътуващите в Insignia да правят хотелски резервации и да намират места за паркиране с помощта на служител на системата OnStar.

Новият флагман е и първият, произвеждан в Рюселсхайм автомобил, който се предлага с осемстепенна автоматична трансмисия, панорамна 360° видеокамера и интелигентна система за двойно предаване с функция torque vectoring за активно насочване на въртящия момент.

Комбито е с до 200 килограма по-леко от предходния модел – в зависимост от силовия тракт и нивото на оборудване. Tова е осъществено благодарение на използването на леки материали и високоефективна компановъчна схема. В съчетание с ниското разположение на седалката на водача това води до осезаемо подобряване на динамичните характеристики и поведението на пътя.

Снимки: Opel

(Visited 82 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *