FACEBOOK
FACEBOOK
Виж видеата
Виж снимките

Ето го интериора на новия Defender

Интериорът на следващото поколение Defender изтече в туит от дизайнера Робърт Чарлз. Той изглежда доста спартански в разпространеното изображение, но това вероятно се дължи на факта, че все още e тестови екземпляр, а не завършен модел.

В снимката обаче се откриват някои интересни детайли, като например надписът Stop върху педала на спирачката и Go на този на газта. Парадоксално, но факт. Правоъгълният дисплей за цифровия контролен панел изглежда подобен на оформлението на новия Evoque. Сравнително малък инфоразвлекателен екран се намира на арматурното табло над скоростния лост. Многото празни превключватели и ключове показват, че това е само макет. Централната конзола също не изглежда никак запълнена.
Шпионските снимки ни показват, че Land Rover подготвя две версии на Defender. Както и досега, моделът 90 ще бъде с къса база и три врати, а 110 с дълга база и пет врати. Предполага се, че в началото всъдеходът ще се задвижва от 2.0-литров четирицилиндров турбодизел, а по-късно ще се присъедини и хибрид. Очаква се също и версия пикап на по-късен етап.

Снимка: Twitter, carscoops, motoringresearch

(Visited 1 169 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *