FACEBOOK
FACEBOOK
Виж видеата
Виж снимките

Вижте зарязаните баварци от 1994 г. отвътре (НОВИ СНИМКИ)

За презентацията е нужен JavaScript.

Нови снимки на зарязаните 11 чисто новия BMW Серия 5 от 1994 г. в склад край Благоевград, разпространиха от Център за борба с ръждата (виж ТУК).

На тях се вижда, че салоните са им изключително запазени, а повечето найлони по седалките още си стоят. От документи за обслужването се вижда пък, че двигателите са били обслужени през 2003 г. Дали това им е било последното обслужване не е ясно.

Както skorost.info писа, в коментарите под качените снимки, потребители твърдят, че колите са били внесени за първия рент-а-кар в България. Според друга информация, пък те били закупени от Димитър Тадаръков и са били предназначени за депутатски, но сделката се провалила, защото народните избраници предпочели Mercedes-Benz (виж ТУК). Хората коментират, че се очаква да бъдат продадени на търг за по 15 000 евро всяка, но евентуалните купувачи биха имали проблем с регистрирането им в КАТ. Причината е, че са чисто нови, т.е. не са били регистрирани досега, но не отговарят на съвременните еко стандарти. Освен това за тях не е плащано и мито на времето.

Снимки: Център за борба с ръждата

(Visited 1 351 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *